Iuliana Marciuc: "Nu m-am liniştit până n-am văzut-o pe Diana"


    Iuliana Marciuc, aici  alături de Diana Enache,  într-o fotografie  de anul trecutFoto: Arhiva Personală
Iuliana Marciuc, aici alături de Diana Enache, într-o fotografie de anul trecutFoto: Arhiva Personală

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache a fost externată ieri de la Spitalul Floreasca. Tânăra a fost vizitată aproape în permanenţă de membrii familiei. Ba mai mult, ieri, la prânz, Diana a primit şi vizita logodnicei tatălui ei, Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc se afla în Turcia când Diana a fost atacată de portarul blocului şi a vrut acum să se asigure că fiica interpretului este în afara oricărui pericol. ”Diana este bine. Nu m-am putut linişti până n-am văzut-o”, a spus Iuliana Marciuc, care are o relaţie foarte bună cu fiica logodnicului ei. Incidentul prin care a trecut fiica artistului le-a arătat cine le este cu adevărat aproape.

Enache: «Am aflat care-mi sunt prietenii»

Vedeta tv a fost ieri  la prânz la Spitalul Floreasca,  unde fata e internată
Vedeta tv a fost ieri la prânz la Spitalul Floreasca, unde fata e internată

Conform principiului că la necaz îţi afli prietenii, Adrian Enache a fost fericit să afle cât de mulţi oameni ţin la el. ”Am aflat câtă lume ţine la mine. Ştiu cât sunt de iubit! Am fost sunat de foarte multe persoane, care s-au interesat de starea de sănătate a fiicei mele şi pentru asta le mulţumesc. Diana este în stare stabilă. Fizic e bine, ea e o fire puternică, însă nu vreau să resimtă vreo traumă în timp. La asta mai lucrăm”, ne-a spus Adrian Enache. Diana are mai multe răni la mâini, pe brate şi piept, dar şi  vânătăi de la lupta cu libanezul Ali. avocata familiei, Katia Cicală ne-a declarat ieri că Diana i-a explicat în detaliu ce s-a întâmplat. “În opinia mea, e victima unui agresor care a vrut să o violeze. Este afectată, tăiată pe mâini şi cusută cu copci“. Azi, Diana revine la spital pentru un consult, iar mâine va da declaraţii la Poliţie.

Atacatorul este în arest

Libanezul Kanan Ali
Libanezul Kanan Ali

Diana Enache a fost atacată de paznicul blocului sâmbăta trecută. Tânăra i-a cerut ajutorul când a văzut că nu are lumină în apartament. Libanezul Kanan Ali i-a pus briceagul la gât, dar fata s-a luptat cot la cot cu el, scăpând doar cu răni pe piept, mâini şi gât. Paznicul a susţinut că s-a supărat pentru că fata i-a vorbit urât. Kanan a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzaţia de lovituri şi alte violenţe. Pedeapsa se va stabili în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pentru victimă.

Cântăreţul e topit după fiica lui

Diana la 8 ani
Diana la 8 ani

Adrian Enache a avut întotdeauna o relaţie specială cu fiica lui, Diana, o adolescentă frumoasă şi care i-a moştenit talentul şi pasiunea pentru muzică.

Diana la 12 ani
Diana la 12 ani

Cântăreţul i-a acordat fiicei sale toată atenţia şi după ce a divorţat de Corina şi şi-a refăcut viaţa alături de Iuliana Marciuc, cu care are un băieţel de 8 ani şi jumătate.

Diana la 16 ani
Diana la 16 ani
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg