Iuliana Tudor revine pe sticlă! Va prezenta un talent-show de muzică populară

Ultima actualizare:

    Iuliana Tudor se pregăteşte pentru noul ei proiectfoto: arhiva personală
Iuliana Tudor se pregăteşte pentru noul ei proiectfoto: arhiva personală

Televiziunea Română nu reunţă la Iuliana Tudor! Deşi în urmă cu trei luni, şefii i-au scos emisiunea "O dată-n viaţă" din grilă, acum i-au dat pe mână un alt proiect. Este vorba despre un show de talente dedicat celor mai bune voci de muzică folclorică din România.

Iuliana Tudor nu mai realizează un nou sezon al emisiunii „O dată-n viață” la TVR, dar se ocupă de un proiect asemănător. Din 22 aprilie la televiziunea publică au fost difuzate doar materiale „Best of” – o selecţie a celor mai bune momente de-a lungul timpului. La teri luni distanţă însă, vedetei i s-a pregătit altceva, iara anunţul a fost făcut chiar de prezentatoare pe contul ei oficial de Facebook. 

"Ştii folclor? Ai voce? Îţi ridici în picioare prietenii când cânţi? Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice. Sunt Iuliana Tudor şi vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România. Te aşteptăm în Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti”. Aceasta este invitaţia pe care Iuliana Tudor o lansează tuturor celor care iubesc folclorul românesc, sunt talentaţi şi visează să devină celebri şi să cânte muzică populară pe marile scene ale lumii.

Prima oprire a echipei TVR este la Timişoara, pe 4 iulie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatului, unde, începând cu ora 10.00, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să participe la preselecţia pentru show-ul care va fi difuzat din această toamnă la TVR 1.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net