Iureș în familia Bădălău după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu. Mătușa lui Gabi Bădălău rupe tăcerea: «Mama ei stătea cu copiii plătită»


    Părinții lui Gabi Bădălău (stânga) și mama Claudiei Pătrășcanu, la nunta din anul 2016Foto: Sever Gheorghe
Părinții lui Gabi Bădălău (stânga) și mama Claudiei Pătrășcanu, la nunta din anul 2016Foto: Sever Gheorghe

Procesul cu scandal dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a agitat apele în familia fiului baronului de Giurgiu, Nicolae Bădălău. Claudia Pătrășcanu a făcut ieri, la ieșirea de la judecătorie, acuzații foarte grave care au vizat-o mai ales pe soacra ei.

Claudia a acuzat-o pe mama lui Gabi Bădălău că i-ar fi luat banii câștigați în concerte. Surse din apropierea familiei lui Gabi Bădălău ar fi dezvăluit pentru emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, că Nicolae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău, ar fi avut o ieșire nervoasă după procesul de ieri. Acesta ar dori să se implice în procesul dintre fiul său și Claudia Pătrășcanu și intenționează să vorbească cu avocații fiului să-i facă plângere penală Claudiei Pătrășcanu pentru violarea corespondenței, după ce solista a făcut publice mai multe mesaje transmise între membri familiei Bădălău. Mai mult, aceleași surse au spus pentru emisiunea lui Dan Capatos că Nicolae Bădălău i-ar fi zis fiului său că a greșit atunci când s-a afișat cu femei precum Bianca Drăgușanu, și anul trecut cu Daniela Crudu.Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au apropiat în Dubai. Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca în Maldive, cei doi fiind surprinși de fotoreporteri pe aeroport, la întoarcere. Claudia Pătrășcanu a divulgat atunci faptul că soțul ei are intenția să se căsătorească cu Bianca.

Cerasela Tudor, mătușa lui Gabi Bădălău, a intervenit și ea joi seara în emisiunea lui Dan Capatos, pentru a-i lua apărarea nepotului Gabi Bădălău, făcând la rândul ei acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu și a mamei acesteia.“Mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei. Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale. Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii”, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.

"Claudia Pătrășcanu: Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament"

Ieri (21 ianuarie), după înfățișarea de la Judecătoria Sectorului 6, Claudia Pătrășcanu a vorbit pentru prima dată despre partajul cu scandal dintre ea și Bădălău, făcând acuzații năucitoare la adresa mamei lui Gabi Bădălău, care i-ar fi luat banii câștigați din munca ei. “Voi demonstra că avem un contract de mediere unde am stabilit niște lucruri pentru binele copiilor. În primele șase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul și mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui. Vreau banii mei din garsoniera pe care am vândut-o! Banii de la nunta mea. Această femeie, mama lui Gabi Bădălău, venea și-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat în stradă. Eu când l-am cunoscut pe Gabi, în 2014, era falit, eu aveam apartament, mașină. Le-am vândut. Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament! “, a mai spus Pătrășcanu.

Citește și:

Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Gabi Bădălău: „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc”

Claudia şi Bădălău, nuntă de boieri, cu viţei şi berbecuţi

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg