Jador a împlinit 26 de ani. Mama Faimosului arată poze de familie și diploma de Bac: "L-am născut la 15 ani, nu pot să respir fără el"

image
Jador de la Survivor Româniafoto: Kanal D

Faimosul Jador, de la „Survivor România”, aniversează astăzi (25 martie) 26 de ani! Cântărețul de manele îți serbează ziua în jungla din republica Dominicană, departe de cei dragi. Părinții manelistului sunt cu gândul la el și suspină de dorul acestuia.

Chiar de ziua fiului său, mama lui Jador a mărturisit că dorul o copleșește de fiecare dată când intră în camera unde acesta a copilărit și care a rămas neschimbată. Odaia este plină de pozele manelistului și de diplomele lui de la școală. „Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic. Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui”, a spus mama lui Jador, care își dorește cel mai mult ca fiul ei să fie sănătos, fericit și „să nu se îndepărteze niciodată de Dumnezeu”.

„L-am născut la 15 ani! Eram un copil!”

Mama Faimosului își amintește cu mari emoții momentul în care și-a văzut fiul pentru prima oară și spune că legătură lor a rămas extrem de puternică, comunicarea dintre Jador și mama sa fiind una dincolo de cuvinte.

image
Jador a obținut 7,24 la Bacalaureatfoto: captură Kanal D

„Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical. Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu! L-am visat înainte să se accidenteze, îmi cerea ajutorul. Atunci n-am realizat ce înseamnă visul acela. După ce am văzut că s-a accidentat am înțeles”, a mai povestit mama îndrăgitului artist.

Mama lui Jador se mândrește cu diplomele fiului său. La examenul de Bacalaureat, Jador a obținut nota 7,24.

Citește și:

Survivor 2021. Jador, copilărie plină de lipsuri: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1"

Survivor România 2021. Jador a plecat în Dominicană ca să o uite pe fosta iubită: „O iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine”

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg