Jador, în cârje la Survivor, după accidentarea la picior: „Între patru pereți, singur”

Ultima actualizare:

    Jador a revenit în competițieFoto: Captură Video
Jador a revenit în competițieFoto: Captură Video

Cântărețul Jador a revenit la Survivor România, după ce fanii acestuia se întrebau dacă va mai apărea în emisiune, după ce s-a accidentat destul de rău la picior în timpul unei probe.

În urmă cu două săptămâni, Jador a suferit o accidentare pe traseu și a fost dus de urgență la spital. După ce a primit îngrijiri medicale, medicul i-a permis acestuia să se alăture colegilor săi, potrivit wowbiz.ro.

Jador a revenit la Survivor, însă este în cârje

Prezentatorul Daniel Pavel i-a surprins pe concurenți când a anunțat revenirea lui Jador în competiție, înaintea meciului pentru recompensă. Totuși, apariția artistului, în cârje, i-a cam descurajat coechipierii, pentru că acesta este grav accidentat și poate să-i ajute pe doar de pe bancă. „Jador se alătură Faimoșilor, după ce a primit acordul medicilor să-i susțină de pe bancă”, a spus prezentatorul emisiunii.

El a făcut glume, în stilul caracteristic, însă recunoaște că întâmpină mai multe probleme de sănătate. „Am câteva probleme. Eu am cerut doctoriță, să nu-l mai văd pe Theo niciodată. Și stomacul și spatele și piciorul, nu mai știu ce urmează.

Nu vă duceți la spital, stați între patru pereți, singuri, cu un gardian care nu știe engleză. Mi-a fost dor de colegii mei și vreau să le mulumesc că și-au făcut griji pentru mine, îmi cer ietare de la Musty, că am fost nesimțit cu el”, a spus Jador la revenirea în echipa Faimoșilor, după două săptămâni de absență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net