Jador se întoarce acasă din Republica Dominicană. Primele declarații ale cântărețului

Ultima actualizare:

    Jador a părăsit competiția Survivor RomâniaFoto: Instagram
Jador a părăsit competiția Survivor RomâniaFoto: Instagram

În urma accidentării sale, având în vedere că nu își putea ajuta echipa de pe banca de rezervă, Jador a părăsit competiția Survivor România și s-a declarat nerăbdător să vină acasă la cei dragi.

Jador se întoarce, sâmbătă, acasă din Republica Dominicană. Acesta urmează să ajungă în țară, făcând și primele declarații despre competiția la care a luat parte.

„Azi vin acasă în țara mea, la familia și la oamenii care mă iubesc! Sunt pregătit oricând să fiu din nou sărac, experiența asta mi-a demonstrat ca oricâți de mulți bani o să am, sufletul meu va rămâne veșnic sărac! Mă simt un om iubit în mod exagerat de Dumnezeu!”, a scris Jador, pe contul său de socializare, semn că șederea sa în Republica Dominicană l-a învățat o lecție.

Jador a părăsit competiția Survivor România 2021, după ce medicul i-a interzis să mai intre pe traseu din cauza problemelor de sănătate. „Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici.

Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele, stomacul. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie”, a declarat Jador, în fața colegilor de la Survivor România.

„Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața. (..) În sfârșit mănânc ce vreau eu. Piciorul meu... e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine... Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net