Jador și mama lui au gătit borș de fasole la "Chefi la cuțite": "Eu sunt pocăită, nu ascult muzica lui”

Ultima actualizare:

    Jador și mama lui au fost la "Chefi la cuțite"foto: Antena 1
Jador și mama lui au fost la "Chefi la cuțite"foto: Antena 1

Surpriză de proporții luni seară la “Chefi la cuțite”. Celebrul Jador a venit să-și arate și el talentul culinar! Și nu a venit singur, ci cu un ajutor de nădejde, mama sa, Simona Dumitrache. Filmările au fost realizate înainte ca solistul să plece la emisiunea "Survivor", în Republica Dominicană.

Cei doi au venit la “Chefi la cuțite “ să impresioneze juriul cu un preparat de la ei de acasă, de la Bacău. De altfel, Jador i-a făcut o promisiune surorii sale înainte de a pleca de acasă. ”Mi-a zis soră-mea să nu mai vin acasă dacă nu aduc cuțitul!”, a declarat acesta.

Munca însă a fost făcută, cum era de așteptat, în mare parte de mama manelistului. “Am venit să fac borș de fasole a la Răgătău. Cu asta am crescut. Am învățat să gătesc de la mama, că sunt singur printre străini de la 14 ani. Am luptat pentru visul de a deveni cântăreț și să ajung să mă hrănesc cu banii din muzică. Am vrut să-mi fac o casă din muzică. Am fost băiat pe lângă preot, cântam la biserică, mi-am dorit să fiu preot”, a mărturisit Jador, la “Chefi la cuțite”.

Mama lui Jador: "El a terminat ASE și în loc să meargă mai departe și-a ales alt drum"

Chiar dacă s-a laudat că știe să gătească, Jador a fost mai preocupat să distragă atenția altor concurente din bucătărie, nu de alta, dar își caută nevastă. “Mi-e frică de Bontea, mi-e frică rău”, s-a alarmat mama lui Jador, înainte de a afla decizia celor trei chefi.Jador a făcut show și la jurizare. Deși a primit cuțitul de argint oferit invitaților emisiunii, cântărețul a vrut să afle totuși câte cuțite a luat de la juriu. Ciorba de fasole făcută de mama lui a primit doar două cuțite și nu trei, câte ar fi vrut cântărețul, care a început să negocieze cu chef Scărlătescu pentru a-i da și al treilea cuțit.Mama lui Jador, Sorina Dumitrache, este foarte mândră de fiul ei, dar nu apreciază deloc muzica lui. “Pentru mine e copilul cu coasa, cu căruța. E un copil modest, care a muncit mult. Mie nu-mi place ce face el acum. El a terminat ASE și în loc să meargă mai departe și-a ales alt drum. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui”, a dezvăluit mama lui Jador, la Antena 1.

Citește și:

Survivor 2021. Jador, copilărie plină de lipsuri: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1"

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Survivor 2021. Faimoșii au plâns în hohote. Jador a urlat după ce a citit biletul de la fosta iubită: "Sunt un prost, cel mai mare ratat"

SURVIVOR 2021 Momentul accidentării lui Jador, greu de privit: "Aoleu, dacă mă vede mama, plânge". Medicul l-a scos de pe traseu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net