Janine Sârbu, Dana Săvuică și Gabi Szilagi, reclame sexy, de colecție: "Adesgo plătea bine, dar erau exigenți"

10 aprilie 2020
image
Janine avea doar 20 de ani și toate atuurile fizice: picioare superbe, păr bogat și un chip interesant

Janine Ştefan, Dana Săvuică și Gabriela Szilagi, fostele fotomodele cu picioare superbe, câștigau bani frumoși în anii 90. Și acum păstrează, în albumul cu amintiri, fotografiile din anii tinereții, când erau imaginea dresurile Adesgo, cel mai căutat accesoriu vestimentar. Veterana contractului a fost Janine Ștefan și nici nu e de mirare că frumusețea ei avea să-l topească și pe fostul mogul PRO TV, Adrian Sârbu, alături de care a bifat un mariaj de șase ani. Dar și acum, la peste 50 de ani, cele trei dive arată impecabil.

Janine locuiește la Paris de 17 ani

După o activitate de succes ca fotomodel și un mariaj cu Adrian Sârbu (64 de ani), Janine Ștefan s-a stabilit la Paris, în urmă cu 17 ani. Nu este prezentă pe conturile sociale, nu acordă interviuri, așa că mai nimeni nu are vești despre viața ei profesională sau amoroasă. În urmă cu doi ani, Cătălin Botezatu ( 53 de ani), fostul coleg al lui Janine din lumea fotomodelelor, a profitat de întâlnirea cu superba femeie, la un eveniment organizat de Federaţia Română de Design şi Accesorii din cadrul Săptămânii Modei la Paris şi de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, și a postat pe Facebook o fotografie cu ei doi, dar și un mesaj de suflet: „Bună dimineaţa! După 20 ani, mi-a făcut o  enormă plăcere să o revăd pe buna mea prietenă Janine, care m-a onorat cu prezenţa la show-ul meu!”. Janine are 52 de ani, însă a știut să fenteze trecerea timpul, fiind un munte de eleganță și de rafinament. Împreună cu fiica sa, Janice, acum în vârstă de 17 ani, diva locuiește, potrivit apropiaților, într-un apartament de lux din Franța, în care ar fi stat și celebra actriță Marlene Dietrich, în ultima perioadă a vieții. Janine și Adrian Sârbu s-au despărțit în 2003, după şase ani de căsătorie, iar după divorț ea a rămas cu o mica avere.  

image
Dana a pozat în perioada 1993-1997, pentru firma de ciorapi

Dana Săvuică și-a acoperit chipul, în reclamă

Senzuala Dana Săvuică (50 de ani) este un alt nume greu care a colaborat cu  vestita fabrică de ciorapi, în perioada 1993-1997. Poza ei apare pe ambalaj, însă Dana a lăsat la vedere doar picioarele impecabile, chipul fiind ascuns sub o pălărie imensă. La acea vreme, Dana era studentă, așa că banii câștigați i-au prins foarte bine.

image
Gabi Szilagi, în 1992, în reclama la celebrele dresuri. Acum este în prima linie, în lupta cu pandemia de coronavirus

În plus, a primit, ca bonus, și zeci de perechi de dresuri, având și acum câteva, pe care le păstrează tot în ambalajul original. Dacă e să comparăm pozele din anii 90, cu cele recente, mari diferențe nu sunt, semn că Daniela poate încheia lejer, în continuare, contracte identice. Ea le-a oferit admiratoarelor rețeta cu care reușește să slăbească în timp record, în caz că dă iama în frigider: ”Iei trei lingurițe de ulei de cocos, cu jumătate de lămâie stoarsă, frecat și omogenizat într-un pahar. Băut dintr-o răsuflare”, a menționat pe Facebook. A mai prins o reclamă și în urmă cu trei ani, la o firmă de bijuterii din străinătate, fotografiile Danielei și ale fiica sale, Julie, fiind expuse inclusiv în magazinele de profil din Dubai.

Gabi Szilagi este asistent medical pe Ambulanță

Un alt fotomodel cu trăsături superbe a fost și Gabi Szilagi (51 de ani), care, pe perioada studenției la Facultatea de Psihologie, a semnat un contract cu aceeași firmă de dresuri, etalându-și și ea în reclamă trupul ca tras prin inel: ”Adesgo plătea foarte bine, dar erau selectivi și exigenți. Nu mai știu câți bani am primit, era bine la acea vreme!”, ne-a spus Gabriela.

image
Janine, în calendarul Adesgo

După ce timp de două decenii a strălucit în lumina reflectoarelor, vedeta s-a reprofilat, astfel că de șapte ani este asistentă medicală pe Ambulanţă. Munca este contracronometru, Gabi şi ”echipa ei de şoc”, cum îi place să spună, reuşind să salveze deja zeci de vieţi. Dacă în trecut era îmbrăcată impecabil, în haine scumpe, şi avea părul coafat după ultimele tendinţe, Gabi Szilagi lucrează  acum în ture de 12 ore și poartă costum un special, pentru a se proteja. ”Merg la suspecții de coronavirus,  alături de colegii mei, suntem în prima linie, dar suntem bine protejați dacă respectăm cu strictețe regulile de igienă și de dezinfecție. E incomod și anevoios, dar le respectăm. Sunt bine! ”. Gabi a absolvit Liceul ”Tonitza” şi Facultatea de Psihologie experimentală, iar acum este studentă la ”Artă Sacră”, Facultatea de Teologie din București.

Citește și:

Dana Săvuică şi-a «tunat» decolteul la 50 de ani. Apariţie sexy pe plajă, în Brazilia

Cum arată acum Janine Ştefan, fosta soţie a lui Adrian Sârbu? Are 52 de ani şi locuieşte la Paris

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
laura cosoi (1) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG