Jasmine, prima relație oficială după povestea nebună cu ”Prințul Țiganilor”

Ultima actualizare:

    Jasmine este cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noifoto: arhivă personală
Jasmine este cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noifoto: arhivă personală

După ce s-a despărțit de Leo de la Strehaia, Jasmine - dansatoarea din buric nu s-a mai afișat public cu niciun bărbat. Timpul a vindecat însă rănile, iar blonda s-a îndrăgostit din nou. Bărbatul este un om de afaceri pe care l-a cunoscut la o terasă de pe malul Lacului Snagov.

După o relație toxică de trei ani cu Leo de la Strehaia, alias Prințul Țiganilor, care s-a încheiat în 2011, Jasmine iubește din nou. Din vara anului trecut, celebra dansatoare din buric nu mai este singură, iar cel care i-a cucerit inima este un afacerist de aceeași vârstă cu ea.

Bărbatul se numește Alex, are 40 de ani, iar cei doi s-au cunoscut la o terasă de pe malul Lacului Snagov. ”De 7 luni ne cunoaștem. Ne-am întâlnit la Snagov, amândoi eram la masă. L-am remarcat în timp ce făcea flyboarding și mi-a plăcut spectacolul lui. La un moment dat, ne-am intersectat, ne-am uitat unul la celălalt și am început să ne vorbim. După ziua respectivă, nu ne-am mai văzut vreo câteva zile, apoi ne-am căutam numărul de telefon prin prieteni. Am reușit să dăm unul de celălalt și de-atunci am rămas împreună.  Deocamdată nu locuim împreună, dar e ca și cum am face asta”, a declarat Jasmine, în exclusivitate pentru Click!


    Jasmine, alături de noul ei iubit, Alexfoto: arhivă personală
Jasmine, alături de noul ei iubit, Alexfoto: arhivă personală

Cei doi porumbei se potrivesc foarte bine și au descoperit că au comun multe lucruri. Afaceristului îi plac dansurile din buric, lui Jasmine călătoriile. Prin urmare, blonda i-a făcut iubitului pe plac cu câteva demonstrații originale din șoldurile-i voluptuoase. Dar nu în țară, ci în Thailanda. ”Am fost de două ori în Thailanda. O dată în luna noiembrie și la începutul acestei luni. Ne-a plăcut foarte mult. A fost de vis”, a mai spus vedeta.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net