Jojo îi face zile fripte lui Paul Ipate! Iată cum depăşesc cei doi momentele dificile

image
Cătălina Grama şi Paul Ipate, pe o plajă din însorita Thailanda

Cătălina Grama (37 de ani) şi Paul Ipate (33 de ani) formează un cuplu pe scenă şi în afara acesteia. Povestea lor de dragoste este una de invidiat, rutina neavându-şi loc în cadrul cuplului. Jojo, căci aşa este supranumită actriţa, a dezvăluit care sunt secretele relaţiei prin intermediul unui mesaj emoţionant scris pe pagina personală a unui cont de socializare.

Cătălina şi Paul formează un cuplu din anul 2014, dar nu au planuri de căsătorie. Invitată la emisiunea Teo Show, actriţa a dezvăluit care este motivul pentru care nu doreşte să ajungă în faţa altarului pentru a doua oară. „Nu mă mai mărit. M-am măritat o dată. A fost suficient. Am zis că dacă prima oară a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel“, a declarat Jojo.

Cea care le face vieţile mai frumoase celor doi actori şi care le aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată este fetiţa acestora, Zora. S-ar putea spune că au găsit secretul unei legături solide şi modalitatea de a ţine rutina departe.

Au acceptat provocarea Asia Express 

Recent, cei doi au decis să îşi testeze limitele prin participarea la concursul Asia Express, o competiţie în care concurenţii trebuie să se descurce cu doar un euro pe zi şi să găsească cazare la localnicii mai mult sau mai puţin dispuşi să deschidă uşa unor străini.

Probele prin care au trecut au fost unele dificile, Paul povestind că experienţa din India a fost una mult mai aspră decât s-ar fi aşteptat. Actorul a pierdut câteva kilograme bune pe parcursul filmărilor, căci nu s-a putut împrieteni deloc cu alimentele picante şi cu o parte dintre condimentele folosite de către localnici. „De când am ajuns în „Asia Express” mănânc numai orez. E tot ce pot să mănânc, pentru că restul preparatelor care ni s-au servit de către locanici sunt foarte, foarte iuţi şi cu foarte multe condimente. Am mai încercat şi fructe, dar până şi bananele au aici un gust ciudat, acrişor, diferit de cel cu care suntem noi obişnuiţi. Până acum am slăbit... două găuri la curea. Asta este metoda mea de cântărire”, a povestit Paul.

image
Cătălina Grama şi Paul Ipate, pe o plajă din însorita Thailanda Foto:Arhivă personală

Jojo a devăluit secretul relaţiei sale 

Cătălina a dezvăluit, prin intermediul unui text sensibil, care sunt sentimentele pe care le trăieşte referitor la iubitul său cu patru ani mai tânăr. Ea a recunoscut că tocmai diferenţele dintre ei contribuie la stabilitatea cuplului, oferind o turnură specială poveştii de iubire care îi leagă. Mesajul este scris într-o notă glumeaţă, Jojo afirmând că îl lasă pe Paul să dezvăluie, la rândul său, ce fiinţă minunată are alături de el în fiecare zi.

„Când am spus că aș merge cu tine până la capătul lumii nu am exagerat nicio secundă. Da, eu sunt uneori prea enervantă și obsedată de detalii, iar tu prea morocănos, însă asta nu schimbă cu nimic povestea noastră. O face mai interesanta. Pentru că tot tu ești cel mai generos om pe care îl cunosc, cel mai iubitor și atent și un tătic grozav. Iar eu… ?te las pe tine să completezi cât sunt de minunata!? Te iubesc, Paul Ipate. Pâna la cer și după toate cerurile despre care am citit. ?#catalinasipaulvlog #mamisitatidelaalaz #catalinagoestithailand”, a afirmat Jojo. Alături de mesaj, Jojo a încărcat o fotografie care îi regăseşte pe o plajă din însorita Thailandă.

Ce reacţie a avut Paul Ipate după ce Jojo a anunţat că îi poartă copilul în pântece

Jojo și-a botezat fetița în mare secret

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (9) JPG
politie austria viena foto shutterstock
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg