Jojo, Laura Cosoi şi Ioana Blaj şi-au dus bebeluşii în vacanţe exotice. Aţi avea curaj?

Ultima actualizare:

    Jojo şi Paul Ipate  se bucură de soare  alături de fiica lor
Jojo şi Paul Ipate se bucură de soare alături de fiica lor

La mii de kilometri de România, Jojo şi Paul Ipate, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, dar şi Ioana Blaj şi Ducu Ion se releaxează la soare alături de copiii lor. Chiar dacă puteau să-şi transforme vacanţa într-o nouă lună de miere, vedetele au preferat să petreacă timpul cu familia în formulă completă.

Artista Cătălina Grama (37 de ani), alias Jojo, şi iubitul ei, actorul Paul Ipate (33 de ani), au ales pentru această iarnă un sejur în Thailanda. Jojo şi Paul formează un cuplu din anul 2014, iar familia lor e formată din Achim (6 ani), fiul artistei din fostul mariaj, şi fetiţa lor, Zora Maria (1 an). Cei doi se consideră binecuvântaţi de când a venit pe lume fiica lor, iar vacanţa era de neconceput fără micuţă. Cu ajutorul tatălui ei, Zora s-a familiarizat cu nisipul şi cu lopăţica, însă Jojo şi Paul au suficient timp şi pentru ei. Cei doi îndrăgostiţi au urmărit apusurile superbe şi le-au transmis fanilor un mesaj: „Viaţa atârnă de un fir de nisip. Iubiţi-vă!”.

Thailanda (la 8.000 km)
Thailanda (la 8.000 km)

Actriţa Laura Cosoi (37 ani) şi soţul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean, au preferat şi în această iarnă o vacanţă exotică departe de ţară. Ei au plecat încă de anul trecut însoţiţi de fetiţa lor, Rita, născută pe 11 iunie 2018.

La final de an şi în primele zile ale lui ianuarie, blonda s-a relaxat în Maldive, unde îşi face vacanţele în ultimii ani. Cu această ocazie, ea a postat şi prima imagine cu ea în costum de baie de când a născut, dar şi o fotografie cu fetiţa ei, pe plajă, în prima vacanţă de iarnă. 

Thailanda. Ioana Blaj  şi fiul ei cel  mic, Tudor
Thailanda. Ioana Blaj şi fiul ei cel mic, Tudor

În această perioadă, şi vedeta serialului „Fructul oprit” (Antena 1) se află cu familia în Thailanda. Actriţa Ioana Blaj (31 de ani) şi regizorul Ducu Ion (37 de ani) au împreună doi băieţi, Filip (4 ani) şi Tudor (1 an şi 6 luni). În pozele postate de vedetă, Ioana are aceeaşi siluetă perfectă, iar copiii se bucură de soare lângă plaja la ocean. Mai mult, fiul cel mare, Filip, ia de la Ducu primele lecţii despre cum să înalţe un zmeu.


    Thailanda. Ioana Blaj  şi fiul ei cel  mic, Tudor
Thailanda. Ioana Blaj şi fiul ei cel mic, Tudor
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net