Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express din cauza problemelor de sănătate! Iată ce echipă eliminată le-a luat locul

Ultima actualizare:

    Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express Foto: Captură Antena 1
Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express Foto: Captură Antena 1

Vești triste pentru iubitorii emisiunii Asia Express care simpatizau echipa formată din Jojo și Paul Ipate. Ediția de duminică, 24 marie, a venit cu lacrimi și păreri de rău, după ce soții au anunțat că nu mai pot continua parcursul în emisiune din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă actorul.

Se pare că Paul Ipate a acuzat dureri mari de spate, confruntându-se cu o hernie de disc, și a avut nevoie să părăsească show-ul pentru a se opera în București. Rămasă fără coechipier, nici Jojo nu a mai putut continua în cursa pentru marele premiu fără soțul ei, așa că cei doi s-au întors în România. Colegii lor au primit cu regret vestea, însă cei mai afectați au fost, bineînțeles, soții, care și-au dorit nespus să participe în competiție și să se bucure împreună de această experiență unică în viață.

De-a lungul întrecerii, echipa formată din Jojo și Paul Ipate a fost una puternică, ce reușea adesea să ducă probele la îndeplinire în timp record, cei doi nedându-se în lături de la nimic datorită spiritului lor competitiv. Se pare însă că n-a fost să fie!

Și-ar fi dorit să vadă Mumbaiul, noua destinație aleasă pentru concurenți, dar sănătatea lui Paul Ipate este mult mai importantă și a trebuit să fie pusă pe primul loc.

Jojo și Paul și-au amintit de momentele emoționante trăite în competiție și au izbucnit în lacrimi
Jojo și Paul și-au amintit de momentele emoționante trăite în competiție și au izbucnit în lacrimi

Asia Express îi solicită pe concurenți la maximum, iar pentru unii dintre ei drumul pe care trebuie să-l străbată până la destinația finală devine, de multe ori, imposibil. Problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au acutizat, iar crizele de spate l-au împins să ia decizia finală: retragerea din concurs. „Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul.

În locul celor doi s-au reîntors în competiție Ana Morodan și Adrian Teleșpan, care nu au fost prea entuziasmați de decizia producătorilor
În locul celor doi s-au reîntors în competiție Ana Morodan și Adrian Teleșpan, care nu au fost prea entuziasmați de decizia producătorilor

În locul lor s-au întors Ana Morodan și Adrian Teleșpan

Cu ochii în lacrimi, Jojo le-a transmis succes celorlalte vedete rămase în cursa pentru marele premiu: „Știam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut că va putea trece peste. Îmi pare rău pentru că de multe ori poate trebuia să fiu mai atentă. Sănătatea lui este mai improtantă decât orice provocare”, a spus Jojo plângând, amintindu-și că de multe ori Paul a fost cel care a cărat în spate și rucsacul ei, din dorința de a îndeplini mai rapid probele.

În locul cuplului s-au întors în emisiune nimeni alții decât Ana Morodan și Adrian Teleșpan, care au fost eliminați recent din competiție. Deloc fericiți și cu dorința de a merge acasă din ce în ce mai arzătoare, cei doi dezvăluind că își doreau să părăsească concursul televizat, aceștia au reușit să creeze un moment amuzant atunci când și-au făcut apariția la întrunirea echipelor. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg