Jojo și Paul Ipate, discuții despre al treilea copil: „Ce-ar fi dacă am avea trei...”

Ultima actualizare:

    Jojo l-a pus pe Paul Ipate la încercareFoto: Facebook
Jojo l-a pus pe Paul Ipate la încercareFoto: Facebook

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă, Jojo, și Paul Ipate formează din 2014 unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc și au împreună un copil. Actrița l-a pus însă într-o ușoară dificultate pe soțul său atunci când a adus în discuție posibilitea conceperii unui al treilea copil.

Jojo mai are din căsătoria anterioară un băiețel, pe nume Achim, iar cu Paul Ipate are o fetiță, pe Zora, dar pe contulă său de Facebook, Cătălina Grama a publicat o înregistrare video în care le dezvăluie prietenilor virtuali detalii din viața lor de familie.

De această dată, Jojo și soțul său s-au chinuit să monteze două scaune auto pentru copii. Desigur, mai mult Ipate a făcut toată treaba, iar când Jojo l-a pus să-și imagineze cum ar fi dacă ar avea trei copii, Ipate a închis-o în mașină, în semn de glumă și nici n-a vrut să mai audă.

„Ce-ar fi dacă am avea trei...hei, de ce ești reticent?”, s-a gudurat frumoasa actriță pe lângă Ipate, pe care, cu siguranță l-a încântat ideea, dar n-a vrut să-i arate soției sale acest lucru...mai ales că asta ar însemna să se chinuie să monteze trei scaune pentru copii.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net