Jojo şi Paul Ipate, încântaţi de vizita la Vulcanii Noroioşi. Ce vedetă a criticat însă locul


  „Am descoperit locuri noi”, spun Jojo şi Paul Ipate
„Am descoperit locuri noi”, spun Jojo şi Paul Ipate

Vulcanii Noroioşi din judeţul Buzău atrag zeci de turişti în fiecare weekend, chiar şi în cele ploioase. Printre vizitatori apar frecvent şi personaje faimoase. Cuplul Jojo şi Paul Ipate a punctat trecerea prin zonă într-o postare pe Facebook. A făcut-o zilele trecute şi actorul Toni Ionescu, dar comentariul acestuia a stârnit furia buzoienilor.

La sfârşitul săptămânii trecute, actorii Jojo şi Paul Ipate au ajuns în judeţul Buzău, alături de copiii lor, Achim (9 ani) şi Zora (4 ani). Extrem de entuziasmaţi de excursia în mijlocul naturii, artiştii au publicat pe paginile personale de Facebook fotografiile în care apar în timp ce admiră peisajul selenar din jurul Vulcanilor Noroioşi. „Descoperim locuri noi din România. E prima oară pentru toţi când ajungem la Vulcanii Noroioşi. Copiii au fost foarte încântaţi. Toate împrejurimile Buzăului sunt minunate. Ce mă bucură cel mai tare este că Achim devine din ce în ce mai protectiv şi mai responsabil cu surioara lui”, a scris Paul Ipate pe pagina sa de Facebook. Actorul are peste 160.000 de urmăritori, astfel că postarea sa are toate şansele să aducă zona turistică în atenţia multor români din toate colţurile ţării.

Clipul «Mârlanului» i-a enervat pe buzoieni


  Pe Toni Ionescu l-a deranjat faptul că s-a murdărit pe picioare
Pe Toni Ionescu l-a deranjat faptul că s-a murdărit pe picioare

Şi actorul Toni Ionescu, celebru pentru rolul „Mârlanul”, de la „Trăsniţi în Nato”, serial difuzat de Prima TV, a vizitat Vulcanii Noroioşi, la scurt timp după o repriză de ploaie. El a fost însă atât de dezamăgit de incursiunea în zonă, aşa că a pus mâna pe telefon şi s-a filmat în timp ce îşi exprima profunda nemulţumire. „Baţi 200 de kilometri, plăteşti patru lei şi te umpli de noroi pe picioare”, a comentat el. Clipul postat de Toni Ionescu pe reţelele sociale a strâns numeroase comentarii nefavorabile, în special din partea buzoienilor. „Este singurul loc cu vulcani noroioşi din toată Europa”, este mesajul lui Gheorghe Sorin, unul dintre cei care au replicat. “Voiai ceva asfalt?”, au comentat Loredana şi Romică Blindu, în vreme ce Mircea Nedelecu e nedumerit: „Frumuseţea zonei nu-ţi spune nimic?”


  Noroiul care „fierbe”, un fenomen spectaculos
Noroiul care „fierbe”, un fenomen spectaculos

Cum ajungeţi la Vulcanii Noroioşi

Vulcanii Noroioşi sunt grupaţi în patru areale: „La Fierbători”, Pâclele Mari, Pâclele Mici şi Beciu. „Fierbătorile” sunt situate în nordul comunei Berca şi reprezintă cratere cu o formă circulară, care conţin noroi lichid. Gazele care ies la suprafaţă agită noroiul, dând impresia că fierbe. Vulcanii Noroioşi de la Pâclele Mari se află în partea centrală a depresiunii Berca. Aici predomină vulcanii care degajă noroi vâscos, cu urme de petrol. Pentru a ajunge la Vulcanii Noroioşi, trebuie să mergeţi pe DN 10 (Buzău-Braşov), să ajungeţi în localitatea Sătuc (comuna Berca), iar de aici să mai parcurgeţi 20 km.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png