Jorge, măsuri drastice împotriva fostei soţii, după ce a fost executat silit

Ultima actualizare:

    Jorge a fost executat silit de fosta soţie pentru neplata pensiei alimentare pentru fetiţa lorFOTO: CLICK!
Jorge a fost executat silit de fosta soţie pentru neplata pensiei alimentare pentru fetiţa lorFOTO: CLICK!

Situaţie neplăcută pentru George Papagheorghe, alias Jorge (32 de ani). Fosta sa soţie, Alina Laufer (31 de ani), a obţinut acordul judecătorilor pentru a-i umbla la conturi. Şi asta pentru că artistul a „uitat” de o bună bucată de vreme de cei 1.000 de euro pe care a promis că-i va achita lună de lună pentru a contribui la creşterea fetiţei lor. ”Restanţa” a ajuns la peste 23.000 de lei.

Dacă până acum nu a făcut nicio afirmaţie referitor la dezvăluirile din presă ale fostei soţii, Jorge a vorbit pentru prima oară despre această situaţie neplăcută, care l-a pus într-o lumină defavorabilă, ţinând contul de faptul că celebrul cântăreţ participă în prezent la show-ul "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

''Habar nu am. Nici nu m-a sunat. Dar cred că a venit vremea să pun lucrurile la punt, că deja s-a întrecut orice limită'', a mărturisit artistul pentru emisiunea ''Teo Show'', de miercuri seară, de la Kanal D.

Alina Crăciun şi George Papagheorghe au divorţat la sfârşitul anului 2012, în termeni amiabili, la notar. Nu au avut timp să sufere prea mult după această decizie şi fiecare şi-a găsit sufletul pereche. Roşcata s-a căsătorit vara trecută, pe 1 iunie, cu un afacerist evreu, Ilan Laufer (29 de ani), într-o atmosferă de basm. Nici fostul soţ nu a fost mai prejos la acest capitol. Interpretul Jorge s-a cununat civil în august, anul trecut, cu o femeie de succes în domeniul afacerilor, mai mare cu zece ani decât el, Ramona Podea (41 de ani).

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net