Jorge, prima ieşire la un eveniment monden după ce a părăsit „Ferma”. Ce spune despre scandalul cu Cream

Ultima actualizare:

    Jorge, la avanpremiera serialului „Vlad”Foto: Click!
Jorge, la avanpremiera serialului „Vlad”Foto: Click!

Chiar dacă nu i-au ieșit planurile în ceea ce privește competiția Ferma, Jorge se resemnează după eliminarea din concurs cu participarea la evenimente mondene. La avanpremiera serialului „Vlad”, care va fi difuzat pe micile ecrane pe Pro Tv începând cu 25 februarie, Jorge a bifat o primă apariție publică după ce a pierdut duelul Fermei în fața lui Silviu Țolu.

Artistul a fost în elementul său printre celelalte vedete, pozând vesel în fața camerelor de luat vederi, semn că a trecut și peste eliminarea sa de la Ferma și peste conflictele iscate acolo deopotrivă. În seara de joi, 21 februarie, a avut loc avanpremiera serialului „Vlad”, difuzat de Pro Tv începând cu 25 februarie, unde numeroase vedete autohtone au păşit pe covorul roşu al evenimentului.

Jorge, prima apariție mondenă după ce a fost eliminat de la Ferma

Printre cei care s-au înghesuit să semneze condica la o asemenea seară de gală cu ştaif s-a aflat şi George Papagheorghe, cunoscut în lumea muzicală drept Jorge. Pentru solist, aceasta reprezintă prima apariţie la un eveniment monden, după ce săptămâna trecută a fost eliminat în duelul cu Silviu Ţolu. Imediat cum a ieşit din reality-showul de la Pro Tv, Jorge s-a concentrat din nou asupra carierei sale muzicale și a lansat o piesă intitulată „Cafeaua ta”, cu tot cu videoclip.

Jorge și Adela Popescu
Jorge și Adela Popescu

Ce spune Jorge despre scandalul cu Claudia Pavel 

Cântărețul ne-a povestit, de asemenea, că are multe planuri şi colaborări cu alți diverşi artişti pentru următoarea perioadă. Deşi s-a cam certat cu Claudia Pavel în emisiunea „Ferma”, Jorge ne-a dezvăluit că a și uitat incidentul. „Nu o voi da în judecată, pentru că probabil era într-o fază proastă când ne-am certat. Oricum, soţia mea şi Claudia erau bune prietene din copilărie”, ne-a mai povestit solistul la avanpremiera noului serial de la Pro Tv.


    Foto: Click!
Foto: Click!

Evenimentul a fost unul ca la Oscar, cu limuzine, covor roșu și multe nume cunoscute din showbiz-ul autohton, în special din trustul Pro Tv, bineînțeles. Printre cei ce au bifat o apariție în cadrul serii de gală s-au numărat Iulia Albu, Anamaria Prodan, Adela Popescu, Cove, Lora, Monica Bîrlădeanu, o parte dintre actorii serialului „Las Fierbinți”, Răzvan Fodor, Irina Rimes și mulți alții. Bineînțeles, au fost prezenți și actorii din serial, iar avanpremiera a avut loc la un cinematograf dintr-un centru comercial din Băneasa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net