Julia Jianu și soțul ei au divorțat în mare secret. Solista a început să se afișeze cu un alt bărbat

simeon stalpnicul png
Julia Jianu și Bogdan, fostul soț

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în secret, iar artista s-a fotografiat în repetate rânduri în vacanța din Cipru lângă un alt bărbat. Ea și Bogdan au format un cuplu de mai bine de 17 ani, însă au luat hotărârea să-și separe drumurile.

Cuplul format din cei doi a fost unul dintre cele mai longevive din lumea mondenă românească, însă au hotărât că le va fi mai bine să meargă mai departe în formulă single. Chiar Bogdan a fost cel care a declarat pentru wowbiz.ro că sunt despărțiți și că încă țin legătura.

Chiar dacă de-a lungul timpului au existat multe zvonuri conform cărora ar fi fost vorba și de înșelat în interiorul cuplului, abia acum au confirmat faptul că nu mai formează un cuplu și că nu a fost vorba despre niciun fel de ceartă.

În ultima perioadă, Bogdan a locuit mai mult în Târgoviște, pentru a-și realiza proiectele cinematografice, în timp ce Julia ar susține mai multe concerte în Capitală.

După toate aceste momente tensionate, Julia pare că se bucură iar de viață și de iubire, și s-a afișat alături de un bărbat în vacanța din Cipru. Ea a publicat două fotografii cu un alt bărbat și par să fie foarte apropiați. Bogdan, pe de altă parte, fostul ei soț, a mărturisit că sunt încă în relații foarte bune și nu a fost vorba de certuri, ci s-au despărțit pe cale amiabilă.

“Este adevarat! Ne-am despartit oficial de mai multa vreme, dar nu am vrut sa ne punem pe tapet viata persoanala, intotdeauna, am fost discreti in aceasta privinta! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil sa nu se afle! Totusi, va spun sincer, ne-am separat pe cale amiabiala si suntem in continuare in relatii bune”, a spus Bogdan pentru sursa citată anterior, confirmând astfel ca Julia Jianu in secret a divortat de sotul ei!

Click! A anunțat încă din august 2016 că cei doi au probleme în căsnicie, dar au sperat că acestea se vor rezolva. La acea vreme, Bogdan se mutase de acasă, iar o prietenă de ale Juliei spusese că mariajul scârțâia de câțiva ani, motiv pentru care nici nu au făcut un copil.

simeon stalpnicul png
Julia Jianu alături de un bărbat în vacanța în CipruFoto Facebook
simeon stalpnicul png
Julia Jianu alături de bărbatul misteriosFoto Instagram

Julia Chelaru şi Bogdan Jianu s-au cunoscut în anul 2000, iar de atunci au format un cuplu. În octombrie 2006, în timpul unei vacanţe în Italia, Bogdan a cerut-o de nevastă, iar ea acceptat pe loc. La un an de la logodnă s-au căsătorit, la Primăria sectorului 4 din Capitală.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
buzau cules prune livada png
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg