Kamara le desființează pe femeile care îl acuză de violență: ”Au nevoie de reclamă”

simeon stalpnicul png
Dupa ce s-a iubit cu Madalina, din cauza scandalului de acum, Kamara vrea sa o tarasca prin tribunalefoto: Facebook

Scandalul dintre Kamara și cele două tinere care îl acuză de violență continuă după ce detectorul de minciuni a demonstrat că prietena Mădălinei a spus adevărul, iar artistul a continuat să nege faptele.

"Persoanele din platou care au venit să mă acuze după ce mi-au cerut bani că nu au ce mânca și probabil s-au hotărât că au nevoie de reclamă. Nu am avut intenţia de a face ceva cu ele, eu am unde să stau, ele stăteau în Bucureşti, dorinţa de a veni la mare a fost a lor. Nu cred în detectorul de minciuni, îl poţi înşela cu pastile, foarte uşor. Gabriela nu mai vorbea cu Mădălina de mult timp, de când făceau videochat împreună. Nu ştia Mădălina engleză şi Gabriela i-a dat viteză cum s-ar spune, apoi Gabriela a văzut potenţialul în Mădălina şi şi-a dorit să apară la TV. Cele două vor fi date în judecată pentru defăimarea unei persoane publice. Cheia a fost în uşă, iar cele două domnişoare şi-au făcut un scenariu. Iar eu cred că Gabriela a văzut-o pe Mădălina la Tv şi ea este mai implicată decât Mădălina", a spus Kamara la Antena 1.

Replica fetelor nu a lipsit, iar fosta iubită a artistului, Mădălina, l-a făcut cu ou și cu oțet pe cântăreț. ”Am primit ameninţări din partea lui Kamara că mă mută din Bucureşti. Regret ziua în care l-am cunoscut şi momentul în care am ajuns. Am fost naivă şi am crezut în el, e uşor să acuzi şi apoi să te retragi că tu nu ai făcut nimic. Eşti nesimţit şi eşti un manipulator, nu sunt dispusă să aud cum mă mai jigneşti, Kamara. Să vii cu dovezi pentru ceea ce spui. Nu am vrut să vorbesc despre asta, el a anunţat televiziunea”, a spus Mădălina.

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
Mig 21 Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
cap putin jpeg
image
image
image
image
image png
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg