Kamara, operat după un accident grav pe terenul de fotbal

simeon stalpnicul png
Kamara s-a aflat luna trecută în mijlocul unui scandal amoros de proporţiiFoto: arhivă personală

Sărbăori pascale în spital pentru Kamara! Artistul a fost accidentat grav la un meci de fotbal, chiar în ajunul Paştelui. A urmat un tratament, dar în cursul zilei de marți a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Universitar, care l-au operat. Kamara a suferit o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibulă.

Sărbătorile l-au prins pe Kamara în spital. Cântărețul a povestit că în timpul meciului a fost lovit de portarul echipei adverse. El apicase să lovească mingea cu capul, iar jucătorul advers s-a cicnit efectiv de el. Durerile au fost extrem de puternice. Incidentul în care a fost implicat cântărețul s-a produs în timpul unui meci pe care l-a disputat echipa sa în Liga a 4-a, AC S Sportul Măgurele.

”Am scăpat uşor, din ceva ce putea să fie şi mai grav. Am dat gol în ultimul minut al partidei. Portarul advers s-a împiedicat într-un fundaș și a intrat cu capul în fața mea. Mi-a înfundat pometele ceea ce a fracturat osul zigomatic şi sinusul. Am avut şi o fisură de mandibulă. Am continuat să joc aşa. După meci, durerile au devenit insuportabile”, a declarat Kamara la un post tv.

Kamara a spus că medicii i-au recomandat să stea liniştit în următoarele două săptămâni. El va reveni curând pe teren, fiind fundaş de bază în Naţionala Artiştilor.    

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
ceapa de buzau camp producatori (1) png
Visarion Alexa INQUAM Photos George Calin
image
image
image
image
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg