Kamara, scrisoare emoționantă pentru băiețelul său bolnav. Cum a reacționat Oana, fosta lui soție

Kamara are o relație specială cu băiețelul lui, Leon
Kamara are o relație specială cu băiețelul lui, Leon

La „Ferma”, concurenții nu au putut să țină legătura cu cei de acasă decât prin intermediul scrisorilor. Dacă unii au profitat de ocazie să le transmită gândurile și sentimentele acumulate pe parcursul conpetiției iubiților sau cu părinților, Kamara s-a gândit imediat la fiul lui, Leon, iar când a momentul scrisorilor a venit, acesta a așternut pe hârtie câteva rânduri emoționante pentru micuțul lui, care este bolnav.

Cât timp Kamara participă la „Ferma”, nu poate ține legătura cu băiețelul lui, care locuiește alături de Oana, fosta soție a cântărețului, cei doi fiind divorțați în prezent. Profitând de ocazia întâlnită în cadrul emisiunii, de a comunica cu cei de acasă prin intermediul scrisorilor, Kamara a decis să-i scrie câteva rânduri emoționante fiului său bolnav, dar și fostei sale partenere de viață. 

Artistul nu a putut comunica cu băiețelul lui și mama acestuia decât prin această metodă, neputând să-i transmită personal rândurile așternute pe foaie. Mihaela Rădulescu a fost cea care a citit toate scrisorile concurenților, la telefon. 

„Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”, a citit prezentatoarea TV. Răspusul Oanei a fost unul pe măsură. „Noi suntem divorțați, dar știu că îi este foarte dor de Leon și că tot ce face face pentru el. Și are dreptate: Leon este cel mai minunat copil și merită absolut orice”. „Îți doresc din toată inima sănătate, putere și mă bucur că am vorbit la telefon”, i-a transmis Mihaela Rădulescu Oanei, fosta soție a lui Kamara. 


    Kamara are o relație specială cu băiețelul lui, LeonFoto: Arhivă personală
Kamara are o relație specială cu băiețelul lui, LeonFoto: Arhivă personală

Kamara participă la „Ferma” pentru băiețelul lui

Kamara a dezvăluit că a acceptat să participe la „Ferma” pentru a face rost de bani pentru operațiile și tratamentele băiețelului său, care suferă de o formă de paralizie cerebrală. Cântărețul este hotărât să câștige premiul pentru fiul său de 4 ani, care are nevoie de o operație complicată pentru a putea merge. „Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera”, spunea Kamara înainte de difuzarea emisiunii de la Pro TV. 

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vină, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere.

S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent”, declara Oana, sotia lui Kamara, în urmă cu ceva vreme, pentru Wowbiz. 

Kamara are o relație foarte bună cu micuțul lui și crede că o să-i calce pe urme în curând. „Am o relație specială cu Leon. E un băiat deosebit, super inteligent, plin de viață, și e mare muzicant. Are un talent de a prinde piesele, o ureche muzicală extraordinară. Eu îl văd un mare talent în viitor. Îl susțin, cum să nu, e vorba de băiatul meu”, spunea cântărețul, pentru sursa anterior menționată. 

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu