Kamara şi-a lăsat nevasta acasă şi a ieşit la film cu amanta sexy

simeon stalpnicul png
Kamara s-a afişat cu Mădălina la avanpremiera unui film din Mall Băneasa, în urmă cu două zile

Solistul de la Alb Negru, Kamara, este îndrăgostit lulea de noua lui prietenă, Mădălina, pe care a cunoscut-o într-un mall din Braşov, şi pe care deja a scos-o în lume. Cei doi nu consideră că păcătuiesc, întrucât Kamara, deşi nu e divorţat, s-a despărţit de câteva luni de soţie. Noul cuplu a venit zilele trecute, la avanpremiera unui film, unde au făcut risipă de gesturi tandre.

Mădălina (24 de ani) a recunoscut, într-o emisiune tv, că este la început de drum cu solistul Kamara (41 de ani), pe care l-a cunoscut în Braşov, oraşul ei natal. După ce şi-au făcut publică relaţia, cei doi îndrăgostiţi au onorat invitaţia, în urmă cu două zile, la Mall Băneasa, la avanpremiera  filmului „Cei 12 invincibili”, unde au fost surprinşi, în tandreţuri, de fotoreporterii Click!

Kamara şi Mădălina au venit mult mai devreme decât ora programată, aşa că între timp au mâncat, s-au plimbat şi au făcut cumpărături. Mai mult, s-au ţinut de mână la coadă la popcorn, după care s-au sărutat cu patos, fără să le pese de gura lumii. După vizionarea peliculei de acţiune, ei au plecat cu maşina. În timp ce Kamara nu doreşte să dea detalii despre noua achiziţie sentimentală, iată că iubita lui a povestit, la Kanal D, cu lux de amănunte, despre debutul poveştii lor de dragoste: „Locuiesc în Braşov, sunt manichiuristă şi am o afacere. Acum trei săptămâni am început relaţia cu Kamara. Ne-am cunoscut în mall, la Braşov. Eram la o promoţie de ţigări electronice, prezentam alături de o colegă. Acolo l-am întâlnit. Am luat pauză de masă, Kamara s-a dus să vadă nişte pantofi. Am ieşit din mall, cu colega mea, iar el a venit şi s-a băgat în seamă cu noi. I-am dat numărul de telefon, iar el mi l-a dat pe al lui, şi l-am sunat după ce am terminat munca. Voiam să mă întâlnesc cu el, dar colega mea, nu. Ne-am văzut, ne-am sărutat puţin”.

simeon stalpnicul png
Kamara şi Oana nu mai locuiesc împreună, dar nici nu se grăbesc cu divorţul

S-au cunoscut la Braşov

Ea susţine că nu se simte răspunzătoare de divorţul solistului: ”Ştiam de la el că este separat de soţie. Nu am intrat în detalii, nu mă priveau pe mine. Nu mă consider amantă. Suntem într-o perioadă în care ne cunoaştem. Vedem ce o fi pe parcurs. Nu pot spune că sunt îndrăgostită, e o perioadă în care ne simpatizăm, vorbim mult la telefon, cam cinci ore pe zi”.Apropiaţii solistului susţin însă că Oana, încă soţia lui, nu se grăbeşte să divorţeze, chiar dacă nu mai locuiesc împreună de câteva săptămâni, sperând cu siguranţă la o împăcare. Cântăreţul a recunoscut la începutul anului că au probleme în cuplu şi că în ultima vreme a avut multe divergenţe cu femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu aproape trei ani.

Kamara are doi copii cu două femei

simeon stalpnicul png
Alături de fiica lui, Ştefania Sara

Solistul nu prea are noroc în dragoste, însă este un tătic de nota zece. Ghedi Kamara (41 de ani) a devenit părinte pentru prima oară la numai 23 de ani, pe când era student.  Fiica lui, Ştefania Sara, elevă în clasa a XII-a, este o adolescentă cuminte şi deşteaptă foc. Kamara are numai cuvinte de laudă la adresa fetei care are tenul alb, ca al mamei sale: „Sara e pasionată de limba coreeană şi de muzică. E o fată cuminte şi deşteaptă, încă nu ştiu ce facultate va urma, dar cu siguranţă nu o să  studieze în ţară. Păstrez legătura cu mama ei pentru că discutăm mereu despre viitorul fetei şi despre binele ei”. 

simeon stalpnicul png
Are şi un băieţel, Leon Akim

Dar, solistul are şi un băiat, Leon Akim, în vârstă de 3 ani, din căsătoria cu Oana (n.r. - solista „Kim”, pe numele ei de scenă). Micuţul este o bombonică de copil, bun de pus în ramă.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
giulia anghelescu2 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg