Keo: ''Andreea nu a plătit niciun leu pentru casa noastră''

Ultima actualizare:

    Keo a rupt tăcerea după opt luni de la despărţirea de Andreea Bălan
Keo a rupt tăcerea după opt luni de la despărţirea de Andreea Bălan

După ce a vorbit despre toate acuzaţiile pe care Andreea Bălan i le-a adus, Keo a ţinut să facă lumină şi în subiectul cu chiria şi casa pe care cei doi au construit-o împreună.

"Noi ne-am întalnit şi ne-am cuplat în martie 2006. La câteva zile după ce ne-am cuplat, Andreea s-a mutat la mine. Am locuit în apartamentul meu şi al părinţilor mei. Niciodată nu a plătit niciun leu pentru apartament, nicio factură, sau chirie. Andreea vorbeşte despre un alt apartament, în care ea îşi ţinea recuzita de spectacol şi unde mai dormeam când veneau părinţii mei în ţară. Ea îşi ţinea recuzita într-un apartament în care plătea chirie, proprietarul a anunţat-o că vrea să îl vanda. Atunci mama i-a propus să folosească apartamentul nostru din Dorobanţi. Chiria în mod normal era de 600 de euro, dar mama i l-a lăsat la 200 de euro", a dezvăluit Keo, la emisiunea ''Wowbiz''.

"Noi ne-am decis să ne facem casa, dar nefiind căsătoriţi am hotărât să facem duplex. Ne-am gândit că dacă lucrurile nu funcţionează între noi să avem cum să facem separarea. În partea mea de casă, e şi un studio.  Zidurile nu erau făcute ca să separe duplexul. S-au făcut acum. Am făcut un contract la notariat. Eu am venit cu terenul, din zona Băneasa, l-am primit de la părinţii mei, ea a venit cu banii cash până la suma terenului, restul era la comun, până la studio, nu mi-am permis să fac studio-ul cu banii Andreei. Nu stau în casa aia, am plecat de acolo. Ea locuieşte acolo cu noul iubit. Eu am închis casa şi vom vedea ce se va întampla. O coabitare nu este posibilă", a încheiat artistul.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net