Keo scoate 150.000 € dacă vrei casă în Paradisul Verde!


    Țânțăreanu ne arată  vilele pe care le are  scoase la vânzare (Fotografii: Sever Gheorghe)
Țânțăreanu ne arată vilele pe care le are scoase la vânzare (Fotografii: Sever Gheorghe)

A construit o vilă uriaşă, care l-a costat 250.000 de euro, însă acum nu are unde să stea. Keo îşi caută un cuibuşor de nebunii pe care să-l împartă cu noua lui iubită, şi nu oriunde, ci în Paradisul Verde, din Corbeanca, unde o casă costă cel puţin 150.000 de euro.

Andreea Bălan (29 de ani) şi Keo (35 de ani) păreau un cuplu solid. Chiar şi ei credeau că într-o bună zi se vor căsători şi că doar moartea îi va despărţi. Tocmai de aceea au pus mână de la mână şi au investit 250.000 € într-o casă numai a lor, aflată în zona Băneasa, din Capitală. Nu au locuit prea mult în ea pentru că după puţin timp au început să apară problemele între ei.

În urmă cu două luni s-a aflat că relaţia lor a luat sfârşit, după ce Keo a înşelat-o pe cântăreaţă cu Misty, o blondină care aspiră la statutul de artistă.

Astfel că vila a devenit subiect de scandal. El nu a mai vrut să locuiască acolo şi a decis ca jumătatea lui din imobil să fie transformată în studio de înregistrări.

Deşi are un apartament în Aviatorilor şi o grasonieră în Dorobanţi, Keo vrea să stea la curte, împreună cu noua lui cucerire, şi îl interesază o vilă în Paradisul Verde.

"Nu ştiu ce vrea el exact, dar o viluţă mică costă 150.000 €. Are trei camere, living, bucătărie, dormitor, baie şi 400 m de teren. Dar avem şi palate, cum este cel al lui Cristi Chivu, de exemplu, care a costat 4 milioane €. Noi construim ce vrea clientul. Dacă Keo e interesat să cumpere aici, să vină să vorbească cu mine. Îi ofer şi în rate", ne-a declarat Cristian Ţânţăreanu, cel care deţine Paradisul Verde, din Corbeanca. Cântăreţul poate opta şi pentru închirerea unei case aflate în acest complex, care costă între 700 şi 1.000 € pe lună. Plata se face direct la proprietarul locuinţei.

"Eu nu închiriez, dar sunt mulţi care au cumpărat şi fac afaceri din asta", a conchis miliardarul. În Paradisul Verde sunt construite 500 de vile şi urmează să fie ridicate alte 200. Aici este raiul vedetelor. Anca Ţurcaşiu, Camelia Potec, Simona Gherghe, Mariana Bitang şi Octavian Belu, Gabi Szabo locuiesc aici. În cartier există două restaurante, un centru de înfrumuseţare, spălătorie auto, grădiniţă, cabinet veterinar, farmacie, terenuri de tenis şi fotbal, sală de fitness şi  saună.Se iubeşte cu Misty de un an

Alexandra Pavel, alias Misty (27de ani), este motivul pentru care Keo s-a despărțit de Andreea Bălan, cu care a avut o relație de opt ani. Cântărețul a înșelat-o pe vedetă cu blondina sexy multă vreme. Se pare că idila lor a fost ținută la secret un an, după care a fost dată în vileag de ziariști. În ediția de ieri Click! v-a prezentat pe larg faptul că Misty și Keo vor să se mute împreună și caută o casă a lor.

Se iubeşte cu Misty de un an
Se iubeşte cu Misty de un an
cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg