Kira, fiica lui Gică Hagi, predă cursuri de actorie pentru copii


    Kira Hagi predă cursuri de actorieFoto: arhivă personală
Kira Hagi predă cursuri de actorieFoto: arhivă personală

Actrița Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc, va susține un curs de actorie pentru copii la DallesGO, una dintre cele mai cunoscute platforme de cursuri interactive din România. La doar 23 de ani, Kira Hagi are deja o experiență de peste 10 ani că actriță.

Kira Hagi a început să joace pe scenele de teatru din București, sub coordonarea lui Filip Ristovski. După un curs de teatru la Cambridge, un rol într-un film de mediu metraj și câteva piese cu ecouri excepționale de la presă de specialitate, fiica celebrului fotbalist a ales să învețe actoria peste Ocean, la New York Film Academy din L.A., unde a terminat în printre primii cei mai buni studenți din Universitate.

Kira Hagi face a urmat cursurile de actorie de a 12 ani 

“Am descoperit că sunt atrasă de artă de când eram foarte mică. Și cam pe la 12 ani am început din proprie inițiativă să fac cursuri opționale de actorie. La 16 ani jucasem deja în patru piese pe scenele teatrelor din București, primeam rolul principal înr-un film drăguț pentru tineri și la 19 ani primeam o bursă la New York Film Academy, care avea Universitatea în L.A., lângă Universal Studio și îl avea pe Al Pacino în board. Am jucat în filme studențești, am făcut și un scurt metraj care a primit un premiu local pentru regie și interpretare, iar acum lucrez la câteva proiecte în țară și printre toate acestea mă pregătesc să îi cunosc pe mini cursanțîi DallesGO!”, a mărturisit Kira Hagi. 

Astfel, începând cu luna noiembrie, copiii cu vârste cuprinse între 10-13 ani,  care iubesc arta și își doresc să devnina actori, sunt așteptați la cursurile de actorie. 

Citeşte şi:

Kira, fiica lui Gică Hagi, filmată în pușcărie

Așa tată, așa copii! Cum au dat lovitura fiul și fiica lui Hagi

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg