Kitty Cepraga, despre despărţirea de soţ şi revenirea în România: "Vreau iubire în toate formele posibile''

Ultima actualizare:

    Kitty Cepraga
Kitty Cepraga

Aflată în România de patru luni, vedeta ne-a vorbit despre posibilitatea de-a rămâne în ţară şi-a începe proiecte noi şi-o altă viaţă, departe de Italia.

N-au  trecut  nici  cinci  ani  de  când  zâmbea, în paginile revistei noastre, alături de soţul James Goodwin (42) şi de fiica lor, Aurora-May Jaqueline (5), şi visa cu ochii deschişi la extinderea familiei. Multe s-au schimbat de-atunci! Şi nu mă refer numai la pandemia care-a izolat-o pe Kristina în Bucureşti, departe de soţ şi de Roma mult iubită, ci şi la sentimentele noi care-o încearcă, la planurile diferite pe care şi le face, la provocările profesionale şi personale pe care le aşteaptă parcă cu nerăbdare. 

Cum a fost perioada izolării pentru voi două? Sunteţi de patru luni în România...

Noi am venit în primele zile din luna martie în vizită la bunici, pentru două săptămâni, şi iată că a venit toată drama asta mondială peste noi şi lockdown-ul implicit, drept urmare am rămas în România, a fost destul de ciudat. Am fost, totuşi, privilegiate, pentru că am stat la curte, am fost răsfăţate cu mâncăruri minunate în fiecare zi...

Citește mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net