L-a convins Alina pe Cristi Borcea să nu divorţeze?

Ultima actualizare:

    Alina a ieşit mai veselă din închisoare, ţinând-o în braţe pe micuţa GloriaFoto Blitz
Alina a ieşit mai veselă din închisoare, ţinând-o în braţe pe micuţa GloriaFoto Blitz

Rămâne o soţie devotată. Chiar dacă e serios afectată de vestea că Valentina Pelinel e însărcinată şi tatăl copilului ei ar putea fi Cristi Borcea, Alina nu renunţă la soţ. Aşa că i-a făcut, duminică (24 ianuarie), o vizită la penitenciar, împreună cu fiul şi fiica lor.

”Voi lupta pentru această căsătorie indiferent de situaţie. Şi dacă vor mai fi Valentine, Roxane, ce-or mai fi, eu nu am soţ de lăsat”, spunea în lacrimi Alina Borcea (31 de ani), la scurt timp după ce Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. Aşa că imediat cum a avut ocazia, Alina s-a dus să-şi viziteze soţul pentru a putea sta de vorbă faţă-n faţă.

simeon stalpnicul png

Duminică (24 ianuarie), ea a mers la Penitenciarul Jilava, acolo unde se află Cristi Borcea (46 de ani), împreună cu cei doi copii ai lor, Alexandru (3 ani) şi Gloria (5 luni), dar şi cu Patrick (18 ani), fiul cel mare din prima căsătorie a fostului acţionar dinamovist. A aşteptat cu nerăbdare în maşină, preţ de zeci de minute, până când a putut să intre în clădire, iar apoi a stat două ore de vorbă cu soţul ei. Discuţia şi revederea par să o mai fi liniştit, pentru că la ieşire era mai relaxată.

Alina nu a mai scos însă nici un cuvânt despre tatăl copiiilor ei, ca nu cumva să-şi mai supere soţul. Cristi Borcea nu ar fi luat până acum nici o hotărâre în privinţa divorţului, iar asta pentru că, potrivit apropiaţilor săi, fostul boss dinamovist este mai indecis ca niciodată.

Valentina Pelinel se iubeşte cu Borcea de ani buni

simeon stalpnicul png

Pe 4 ianuarie, Valentina Pelinel confirma pe Facebook ceea ce ştia toată presa. ”Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă”, spunea ea, iar tăticul se presupune că ar fi chiar Cristi Borcea. Vestea că blonda îi va dărui un băiat afaceristului a enervat-o teribil pe soţia acestuia, Alina Vidican, care i-a adus jigniri fostului manechin. ”Este o zdreanţă. Eu ştiam despre ea că este stearpă”, a spus femeia, care s-a temut pentru familia ei. Imediat au apărut şi zvonurile unui posibil divorţ, căci presa a scris că fostul dinamovist vrea să se despartă de Alina şi să se căsătorească cu Valentina. Click! a dezvăluit faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net