L-au ajuns blestemele pe agresorul Dianei Enache

Ultima actualizare:

    Ali Kanaan face pușcărie  pentru că a înjunghiat-o  pe fata lui Enache, în 2014
Ali Kanaan face pușcărie pentru că a înjunghiat-o pe fata lui Enache, în 2014

Zile grele, după gratii, pentru libanezul Ali Kanaan! Paznicul care a agresat-o pe Diana, fiica lui Adrian Enache, a fost părăsit de soţie. Lovitură sub centură pentru paznicul care a rănit-o pe fata lui Adrian Enache. Libanezul Ali Kanaan (49 ani), agresorul Dianei Enache (20 ani), care se află în puşcărie pentru 5 ani, a ajuns la divorţ.

Carmen Mariana, femeia care i-a fost alături chiar şi în timpul procesului, nu a mai rezistat şi a depus cererea de divorţ încă din luna decembrie a anului trecut la Judecătoria Sectorului 2. Judecătorii au decis ca fiica lor, Amira (15 ani), să rămână în custodia femeii, iar Ali Riad Kanaan să-i plătească pensie alimentară. 


    Diana  Enache
Diana Enache

Verdictul a căzut ca un trăsnet pe capul libanezului care a înjunghiat-o pe Diana la mâini şi la sâni, chiar în apartamentul tatălui ei din Băneasa. Acum, la aproape trei ani de la incident, fiica lui Enache zâmbeşte din nou. A renunţat la şedinţele de terapie, îşi vede de facultate, fiind în anul II la Drept, nu mai are probleme cu mâinile, doar pe sâni a rămas cu mici cicatrici. În paralel, fata a început să cânte cu trupa System.

Înjunghiată în apartamentul tatălui ei


    Acesta e blocul în care  a fost agresată Diana
Acesta e blocul în care a fost agresată Diana

Ali Kanaan a înjunghiat-o pe Diana Enache în dimineața zilei de 5 iulie 2014, când aceasta se întorcea acasă de la o petrecere. Tragedia s-a întâmplat în locuința tatălui ei, Adrian Enache.


    Adrian Enache
Adrian Enache

Tânăra a cerut ajutorul paznicului libanez după ce a observat că nu era lumină în apartament. Bărbatul a primit o pedeapsă de 5 ani de pușcărie și daune morale de 50.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net