L-au trecut apele pe Gabriel Cotabiţă la «Miss Moldova»

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiţă a fost numai un  zâmbet cu frumoasele concurente
Gabriel Cotabiţă a fost numai un zâmbet cu frumoasele concurente

Solistul Gabriel Cotabiţă a avut o misiune grea weekendul acesta. El a trebuit să o aleagă dintre cele 25 de fete sexy pe aceea care merită titlul ”Miss Moldova”. În faţa atâtor frumuseţi, cântăreţul ba a zâmbit, ba s-a fâstâcit, ba a scos batista să-şi şteargă fruntea.

Un eveniment dedicat frumuseţii s-a desfăşurat vinerea trecută la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Bacău, iar toată crema showbiz-ului s-a adunat în oraşul lui George Bacovia, pentru a o desemna pe Miss Moldova  2016.


    I-a cântat cu năduf unei brunete  “Domnişoară, nu pleca”
I-a cântat cu năduf unei brunete “Domnişoară, nu pleca”

Douăzeci şi cinci de moldovence s-au ”bătut” pentru coroana de miss şi au pus juriul în dificultate. Mai precis, pe Gabriel Cotabiţă (61 de ani) care a avut calitatea de preşedinte al juriului.  Blonde, brunete, roşcate sau şatene, fetele au făcut furori, iar la proba cu numărul 3, socotită cel mai fierbinte moment din concurs, şi anume cea a costumelor de baie, l-au trecut toate năduşelile pe celebrul jurat.


    Cotabiţă şi  Ianna Novac au jurizat  concursul
Cotabiţă şi Ianna Novac au jurizat concursul

Deşi artistul spunea în urmă cu ceva timp că după infarctul suferit în luna mai 2015 nu mai transpiră, iată că inevitabilul s-a produs. E de crezut, pentru că acesta nu a avut doar misiunea de a da note, ci a susţinut şi un recital, care a ridicat sala în picioare. În plus, la final, el a trebuit să o încoroneze pe cea mai frumoasă dintre moldovence, pe Mălina Avasiloaie, o tânără de aproape 19 de ani, înzestrată şi cu calităţi vocale, aceasta participând recent, la concursul X-Factor, de la Antena 1. Cinci ore cât a durat evenimentul, Cotabiţă a rezistat eroic, iar la final a cântat ”Domnişoară, nu pleca”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
image
actualitate.net
image
actualitate.net