La braţ cu Ilie, pe braţ cu geanta de 5.000 de euro de la Nick Rădoi

Ultima actualizare:

    Ilie e numai  un zâmbet  de când a apărut  Ioana în viaţa lui
Ilie e numai un zâmbet de când a apărut Ioana în viaţa lui

Relaţia dintre Ilie Năstase şi Ioana Simion devine pe z ice trece tot mai serioasă. Cei doi s-au întors, vineri seară, din prima lor vacanţă petrecută în Sardinia. Bruneta a primit o grămadă de cadouri, semn că i-a câştigat inima, însă nu renunţă nici la darul de la milionarul Nick Rădoi. De când l-a cunoscut pe Nasty, la toate întâlnirile şi chiar şi în vacanţă, frumuşica brunetă a avut pe mână poşeta de lux.

Noua iubită l-a făcut să uite de Brigitte şi pare că l-a întinerit pe Ilie Năstase. Cel puţin aşa se poate observa din fotografiile surprinse în aeroport de fotoreporterii Click! vineri, la orele 22.30, când cei doi ”porumbei” se întorceau din vacanţa petrecută în Sardinia. După cum se  poate vedea, Nasty  era tot numai un zâmbet. E lesne de înţeles cine s-a ocupat de starea lui de spirit! Pe de o parte amorul cu noua iubită, pe de altă parte şi faptul că aceasta e o tipă jovială, care ţine la glumiţele fără perdea ale lui Ilie, zâmbind la fiecare vorbă a lui. Mulţumit de compania ei, Ilie nu s-a uitat la bani şi a răsfăţat-o pe constănţeanca sexy aşa cum făcea în vremurile bune cu Brigitte. Ei au ajuns în ţară cu un munte de bagaje, celebrul septuagenar şi iubita mai tânără cu 30 de ani având nevoie de ajutorul unui bărbat ca să le încarce în maşină.

Poşeta valoarează cât o maşină

Ilie i-a dăruit lui Brigitte  cadouri de mii de euro
Ilie i-a dăruit lui Brigitte cadouri de mii de euro

Îmbrăcată elegant, într-o rochiţă scurtă, cu buline, părul strâns lejer la spate, şi tocuri înalte, Ioana a accesorizat ţinuta cu o poşetă de vedetă, ca să-i spunem aşa. Este vorba despre o geantă albă, de la un brand celebru, în valoare de 5.000 de euro, pe care a primit-o de la milionarul Nick Rădoi, fostul ei iubit. Obiectul care costă cât o maşină mică l-a primit anul trecut cu ocazia cererii în căsătorie la Monte Carlo. Atunci, senzuala constănţeancă şi celebrul afacerist stabilit în America plănuiau o nuntă de pomină în vara acestui an. Evenimentul nu s-a mai ţinut, dar Ioana a rămas nedezlipită de gentuţa albă. A purtat-o la primele întâlniri cu Ilie, dar şi în vacanţa amoroasă din Sardinia. După ce s-a dat jos din bolidul lui Ilie, cu paharul de cafea într-o mână, şi cu poşeta pe cealaltă, Ioana s-a îndreptat către vila de lux din Primăverii, a iubitului. Este a doua oară când înnoptează în acest conac al fostului mare sportiv. Nasty i-a propus să se mute cu el, dar bruneta pare să fie de modă veche: ”După ce domnul Ilie va termina divorţul, vom face acest pas”, declara ea, săptămâna trecută, pentru Click!  Amorezii vor mai face naveta Constanţa-Bucureşti timp de o lună, pentru că pe data de 26 septembrie este programat divorţul de Brigitte. Până atunci, Ioana se bucură de vacanţe, dar are de tras cu furia fanelor adversarei sale, Brigitte, care o bombardează pe Facebook cu mesaje răutăcioase: ”Brigitte cel puţin e frumoasă, tu eşti pitică de statură şi îndesată ca o prună. Ai obsesie pentru boşorogi? Nick Rădoi avea burtă, şi era şi chelios, pe deasupra! Dacă muream de foame şi nu mi-ar fi trebuit! Acum l-ai găsit pe nea Ilie, impotent declarat. Cred că ai o viaţă tare tristă şi mizerabilă, te compătimesc!”, i-a scris o femeie. 

Nasty o «cocoşa» pe Brigitte cu daruri scumpe, anul trecut


    Ilie i-a dăruit lui Brigitte  cadouri de mii de euro
Ilie i-a dăruit lui Brigitte cadouri de mii de euro

Ilie este un bărbat galant, el răsfățându-și cu daruri de mii de euro fiecare femeie pe care a iubit-o. Și lui Brigitte i-a oferit tot ce i-a poftit inimioara, de la pantofi cumpărați de la case de modă de lux, până la poșete scumpe. Dacă le-ar vinde, bruneta ar face rost de bani de încă o casă. Anul trecut, înainte să se afle în proces de divorț, Ilie și Brigitte au fost surprinși de fotoreporterii Click! la aeroport, în timp ce se întorceau din vacanță. Ilie s-a afișat cu Ioana după ce Brigitte a anunțat că are un nou iubit: ”Ea se află cu bărbatul acela în Turcia. Eu ce era să fac, să stau să aștept ca prostul? ”, a declarat el, pentru spynews. ro. 

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net