La ce alimente a renunțat Nicole Cherry de când i s-a spus că e grasă

image
Nicole Cherry ține un regim foarte strictFoto Instagram

Nicole Cherry a fost acuzată că s-a îngrășat foarte tare, drept urmare ea a ținut să renunțe la mai multe alimente pentru a arăta așa cum ar trebui în viziunea prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare unde a fost criticată.

Nicole Cherry merge des la sală acum și are grijă ca alimentația ei să fie echilibrată. Artista merge la masaj oricând are ocazia și nu se abate la acest program fizic și alimentar pe care-l respectă cu strictețe.

Ce alimente nu consumă Nicole Cherry

Nicole Cherry a renunțat la mâncarea nesănătoasă și acum are foarte mare grijă la ce consumă. Astfel că, ea nu mănâncă deloc produse din făină albă și zahăr.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la varsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrati, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a declarat ea pentru libertatea.ro

niculina stoican   facebook jpg
corina caragea jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
soldati rusi
image
image
image
image
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west