La ce compromis au ajuns Mădălina Ghenea şi Matei Stratan de dragul fetiţei

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea i-a reproşat lui Matei Stratan că a înşelat-o

De ceva timp, Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (34 de ani) nu mai formează un cuplu, însă continuă să fie cei mai buni părinţi pentru comoara lor, micuţa Charlotte, care pe 3 aprilie va împlini vârsta de 1 an. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe afacerist în faţa vilei sale, cu fetiţa în braţe.

Fotografii rare cu afaceristul milionar Matei Stratan! Fotoreporterii Click! au surprins imagini în exclusivitate cu celebrul bogătaş împreună cu fetiţa lui pe care o poartă extrem de grijuliu în braţe. 

simeon stalpnicul png
Aceasta e vila din Dorobanţi pe care a renovat-o din temelii iubitul miliardar

Peste mai puţin de două luni, se împlineşte un an de când el şi Mădălina Ghenea au devenit părinţi, iar de atunci fanii au putut să o vadă în postura de mămică doar pe frumoasa actriţă care a postat pe conturile sale de socializare imagini cu micuţa. Iată că de data aceasta, îl putem vedea pe Matei Stratan în timp ce-şi face meseria de tătic cu brio. Un părinte grijuliu, care atunci când nu se află la birou, se bucură din plin de momentele cu splendoarea de fetiţă căreia i-a ales chiar el numele, Charlotte.

simeon stalpnicul png

Iată că joi seara, frumuşelul businessman a fost vizitat de doi prieteni, probabil parteneri de afaceri. După ce au terminat de discutat, la final, Stratan i-a însoţit la maşină, iar momentul a fost un bun prilej pentru a surprinde un cadru extrem de tandru cu tati Matei şi micuţa sa care s-a cuibărit în braţele-i protectoare.

Şi, culmea, imaginile nu au fost surprinse la locuinţa de la Unirii, acolo unde stă Mădălina Ghenea, ci într-o vilă scumpă situată pe strada Andrei Mureşanu din zona Dorobanţi, pe care afaceristul a amenajat-o special pentru fiica sa. Surse din apropierea celor doi spun că imobilul, evaluat la 2 milioane de euro, a fost achiziţionat special pentru fetiţă şi renovarea a durat luni de zile şi a costat o avere. Însă, Matei şi Mădălina nu mai stau împreună. Din cauza discuţiilor tot mai aprinse din ultima perioadă, Stratan ar fi hotărât că, pentru liniştea copilului lor, ar fi mai înţelept să locuiască separat.

Aşadar, Mădălina stă în apartamentul din Unirii, iar el s-a mutat la vila din centru care este destul de aproape de serviciul său şi are ocazia să-şi petreacă pauzele alături de fetiţa sa. În ciuda neînţelegerilor dintre ei, Mădălina şi Matei sunt nişte părinţi exemplari şi reuşesc cu brio să-şi împartă timpul ca să fie amândoi alături de micuţa Charlotte. 

Nu şi-au botezat încă fetiţa

simeon stalpnicul png
Ghenea a pozat în Revista Elle împreună cu micuţa Charlotte

Sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie, însă cu siguranță cele mai importante evenimente precum botezul sau nunta, vor avea ecou. Iată că anul acesta Mădălina Ghenea și Matei Stratan urmează să-și boteze fetița, pe micuța Charlotte. Actrița este o persoană destul de religioasă și va ține cont de sfatul duhovnicului ei care i-a recomandat să-și creștineze odorul cât mai repede, dat fiind că pe 3 aprilie împlineşte un anișor. Încă nu au stabilit data botezului, însă evenimentul se va oficia până la toamnă. 

Mădălina Ghenea, carieră de succes

simeon stalpnicul png
Premiată în 2015 la Festivalul de Film din Taormina, Sicilia

Până la vârsta de 29 de ani, se poate spună că Mădălina a trăit cât alții în trei vieți. A avut relații cu cei mai cunoscuți bărbați de la Hollywood, iar în plan profesional, a fost un model de succes, dar și o actriță talentată. Mădălina Ghenea a urcat pe podium atât în România, cât și în Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. A primit premiul „Sorriso diverso”, în cadrul Festivalului de Film de la Roma, pentru rolul său din pelicula „Razzabastarda”, și a avut un rol memorial în ”Youth”.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
kate middleton
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Melania şi Donald Trump
Episcopul Tulcii, PS Sa Visarion
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png