La cine au ajuns costumele de 50.000 € ale Ilenei Ciuculete

Ultima actualizare:
Statuia este chiar lângă mormânt
Statuia este chiar lângă mormânt

Pe lângă pomana de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete, Cornel Galeş a mai avut, joi, încă un hop de trecut. Soţul cântăreţei de muzică populară a trebuit să se despartă de lucrurile dragi ce i-au aparţinut Ilenei Ciuculete, pe care le-a dat de pomană. Printre ele, 48 de costume vechi, toate în valoare 50.000 de euro.

Cornel Galeş a făcut mai multe femei fericite în ziua în care a făcut parastasul de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete, care s-a stins din viaţă pe 14 martie, la 64 de ani. Soţul cântăreţei de muzică populară s-a ţinut de cuvânt şi a împărţit hainele pe care le-a purtat Ileana Ciuculete. Bărbatul a venit cu portbagajul maşinii plin şi le-a împărţit la faţa locului, celor veniţi la parastas, imediat după slujba de pomenire de la Cimitirul Străuleşti, acolo unde se odihneşte artista. Cele aproape 50 de costume populare, strânse de cântăreaţă de-a lungul vieţii, au ajuns la colegele Ilenei Ciuculete.

Georgiana Lepădat şi Nicoleta Stan au primit şi ele câte un costum amintire. ”Cornel mi-a dat două din costumele Ilenei, fiind convins că o să le port şi că lumea o să le admire în continuare şi că nu o să ajungă undeva într-un dulap. Mi-a fost foarte greu să îl îmbrac. Ea oricum este cu noi”, a declarat Nicoleta Stan pentru Antena Stars. În schimb, Georgiana Lepădat spune că încă nu este pregătită să îmbrace un costum de-al Ilenei Ciuculete, dar îl păstrează cu sfinţenie. ”Nu am putut să-l îmbrac, dar eu am simţit-o pe Ileana”, a spus cântăreaţa. 

Elena Merişoreanu, prietena de suflet a Ilenei Ciuculete, nu a păstrat nici o haină de la artistă, dar spune că are multe daruri de la aceasta, primite de-a lungul vieţii. ”Cornel a dat hainele Ilenei persoanelor potrivite, nu erau măsura mea. Ştiu că Nicoleta Stan, Georgiana Lepădat şi Polina Gheorghe au primit costumele Ilenei de la Cornel. Un astfel de costum trece lejer de 1.000 de euro. Cornel i-a dat Georgianei şi negativele a cinci piese. Şi Catanga a primit un costum, dar şi Rodica Petra, cea care îi făcea cântecele. Iar eu păstrez cu mare plăcere pozele ei, am alte amintiri de la ea. Am un set de ceşti de cafea, primit de ziua mea de la Ileana, bibelouri”, ne-a spus Elena Merişoreanu. 

Ea a fost impresionată de modul în care Cornel a gestionat totul. “Cinste lui Cornel! A promis că se va ocupa de băieţii Ilenei şi pe plan artistic. Este clar că s-au iubit, au fost suflete pereche. E foarte urât ce-a făcut Valeriu Sfetcu, care l-a jignit când Ileana era pe catafalc!”, a mai precizat Merişoreanu.   

Ileana Ciuculete are bust la mormânt


    Statuia este chiar lângă mormânt
Statuia este chiar lângă mormânt

Ileana Ciuculete a murit fulgerător pe 14 martie, la 64 de ani, în urma unei boli necruțătoare. Așa cum Click! a scris încă de ieri, cântăreața de muzică populară are un bust la mormânt, ce a fost dezvelit joi, la parastasul de 40 de zile, pe care i l-a făcut familia. Bustul a fost realizat de un sculptor din Craiova, pe nume Floricel Ioan, la care a apelat Aurel Ciuculete, fratele cântăreței, cel care a avut această idee. Lucrarea a fost plătită de Cornel Galeș și Aurel Ciuculete.

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net