La ei va ajunge averea pe care se bat Dolăneștii

Ultima actualizare:

    Dragoş Dolănescu, alături de cele  mai importante fiinţe din viaţa sa:  mezinul Darius (6 ani şi jumătate),  frumoasa Maria de Jesus (18 ani)  şi fiul cel mijlociu, Ion (12 ani).
Dragoş Dolănescu, alături de cele mai importante fiinţe din viaţa sa: mezinul Darius (6 ani şi jumătate), frumoasa Maria de Jesus (18 ani) şi fiul cel mijlociu, Ion (12 ani).

Nu-şi mai vorbesc de opt ani. Fiecare susţine că dreptatea e de partea lui şi nu cedează nici un „milimetru”. Fraţii Ionuţ şi Dragoş Dolănescu au reuşit să stabilească un adevărat record în materie de luptă pentru moştenire, însă pentru famiile lor sunt dispuşi să meargă până-n pânzele albe.

Pentru ei sunt în scandal moştenitorii regretatului Ion Dolănescu. Rivali din cauza averii de circa un milion de euro lăsate de rapsod, Ionuţ şi Dragoş Dolănescu se pot lăuda fiecare în parte cu familii de invidiat. Fiecare are câte trei copii frumoşi, care într-un final vor beneficia de banii sau bunurile pe care celebrul bunic le-a agonisit.

simeon stalpnicul png

Dragoş este fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, care a venit pe lume în urma unei poveşti de dragoste pe care a avut-o cu o costaricancă, Margarita Valenciano. Departe de ţară, tocmai în Costa Rica, el a intrat în politică şi se mândreşte cu trei copii frumoşi şi deştepţi. Prima soţie i-a dăruit-o pe Maria de Jesus (18 ani), acum studentă la drept la stat. Ion (12 ani jumătate) a venit pe lume în 2004, dar mama sa, a doua soţie a lui Dolănescu, a murit la naştere după ce a făcut septicemie. Pe Darius (6 ani şi jumătate), care e la grădiniţă, îl are cu actuala soţie, Melissa.Şi Ionuţ Dolănescu are trei copii superbi cu soţia lui, Doiniţa: pe Ionuţ Vlad (8 ani şi 9 luni), Ioana Maria (7 ani) şi Marian Iancu Nicolae (2 ani şi 9 luni). Ionuţ stă iarna în SUA, iar vara în România, în vila din Caimatei care a fost a tatălui său şi care e foarte râvnită şi de Dragoş.De altfel, din cauza moştenirii, cei doi fraţi nu-şi mai vorbesc de 8 ani. Dragoş şi Ionuţ Dolănescu au avut o relaţie frăţească presărată cu suişuri şi coborâşuri. ”Când am terminat facultatea, Ionuţ mi-a dat cadou 500 de dolari. Când a murit tata, mi i-a cerut înapoi”, îşi aminteşte Dragoş. De la decesul celebrului lor tată, din 19 martie 2009, şi-au aruncat numai „săgeţi” otrăvite. Cei doi fraţi au de împărţit moştenirea de aproximativ un milion de euro, care constă în vila din Caimatei, vila din Sinaia, dar şi terenuri în Prahova şi Dâmboviţa şi drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu.

Dolănescu, viaţă demnă de telenovelă

Regimul comunist interzicea relaţiile cu străinii, iar Dolănesu a ţinut în mare taină relaţia cu femeia din Costa Rica. În 1975 a venit pe lume Dragoş, care avea să părăsească România, alături de mama sa.Plecarea a fost cu peripeţii. De teamă ca Dolănescu să nu-i ia copilul şi pentru că-i deschisese proces, Margarita Valenciano l-a scos pe Dragoş din ţară cu un paşaport fals.”Tata a dat-o în judecată pe mama, pentru că ea era studentă şi, chipurile, nu putea să mă întreţină, iar el era Ion Dolănescu.Ambasadorul Costa Rica i-a dat mamei un paşaport fals, cu care a reuşit să mă scoată din ţară. A fost riscant, mama putea să facă puşcărie. Tata spunea despre mama că a fost ca o leoaică”, a povestit Dragoş pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net