La nunta Andreei Tonciu s-au furat și mireasa și nașa. Ce răscumpărare a cerut "răpitorul"

Ultima actualizare:

    La nunta Andreei Tonciu au fost furate atât mireasa, cât și nașaFoto captură/Antena 1
La nunta Andreei Tonciu au fost furate atât mireasa, cât și nașaFoto captură/Antena 1

Andreea Tonciu (28 de ani) a ținut să respecte fiecare tradiție și ca la orice nuntă, nu putea lipsi și "furatul" miresei. Totuși, "răpitorul" nu s-a mulțumit numai cu aceasta, ci a dorit să o "fure" și pe nașă. Reghecampf și Daniel, mirele, nici nu bănuiau ce-i așteaptă.

Andreea Tonciu și Anamaria Prodan au fost "furate" de mascați la nuntă. "Răpitorul", doctorul din Turcia care i-a făcut Andreei operația de mărire a sânilor, a cerut o răscumpărare "grea" pentru mire și naș: din partea lui Reghecampf, o declarație de dragoste pentru soția sa, iar din partea lui Daniel, fie să se dezbrace în fața invitaților, fie să-i cânte miresei sale.

Când mirele și nașul s-au mai dezmeticit din euforia nunții, au devenit destul de serioși, probabil nu se așteptau să se fure mireasa și cu atât mai puțin și nașa. Reghe a fost nevoit să ia cuvântul în fața nuntașilor: "Îmi cer scuze dacă nu am salutat pe toată lumea, sunt un pic mai timid. Dansăm, cântăm, ne dezbrăcăm, numai aduceți mireasa și nașa", a spus plin de emoție Reghe.

Cert este că nașul și finul său au îndeplinit toate cerințele - doar ar face orice pentru cele mai importante femei din viața lor nu? Reghe nu a ezitat o clipă să-și exprime dragostea pentru Anamaria Prodan: "Te iubesc ca în prima zi când te-am văzut, chiar mult mai mult. În fiecare moment ne bucurăm împreună. Ești viața mea, ești aerul meu, te iubesc din suflet."

La rândul lui, mirele a îngenuncheat în fața miresei lui și a încercat să o "răscumpere" fredonând o melodie - a ales să-și păstreze decența și nu s-a dezbrăcat. Departe de a fi un talent muzical, Daniel a renunțat la cererea Andreei la a mai cânta și i-a făcut o declarație: "Te iubesc și îți mulțumesc din suflet că ai acceptat să fii nevasta mea."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net