La plajă cu «colăcei», dar se simt bine cu ei!

23 iulie 2016
article img
Vedetele mai «dodoloaţe» nu se sfiesc să se afişeze în costume de baie

Chiar dacă nu se încadrează în tiparele de 90-60-90 şi toţi ochii curioşilor sunt aţintiţi asupra lor, vedetele nu se ascund, la plajă. Îşi expun „colăceii” cu maximă naturaleţe şi fără nici un stres. Pe principiul „cui nu-i place să nu se uite”. Este cazul Ozanei Barabancea sau al Oanei Lis, care au pierdut de mult lupta cu kilogramele.

Ozana Barabancea (46 de ani)

article img

Cântăreaţa a fost mereu o femeie voluptuoasă. Ea a oscilat cu kilogramele, nereuşind în ultimii ani să-şi menţină o greutate constantă. În urmă cu 4 ani a slăbit enorm, pe baza unei diete recomandate de un nutriţionist. Deşi a pierdut 40 kg, ea având peste 100, în timp, jurata de la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1) le-a pus din nou la loc. Resemnată, Ozana se simte bine în pielea ei şi nu ezită să se expună în costum de baie, pe plajă. 

Silvia Dumitrescu (56 de ani) 

article img

În tinereţe era ca o trestie, însă nici ea nu a reuşit să învingă trecerea timpului. Solista s-a afişat recent pe plajă, cu toate că nu mai are silueta de altădată. 

Monica Tatoiu (60 de ani)

article img

Vedeta a fost dintotdeauna  lipsită de -inhibiţii. Chiar dacă a mai pus câteva kilograme pe ea, la începutul anului, când a plecat să se bronzeze tocmai în îndepărtata şi exotica Costa Rica, nu a avut nici o jenă în a se fotografia dezgolită. Aceasta şi-a postat pe Facebook -fotografii în costum de baie. 

Horia Brenciu (43 de ani) 

article img

De nenumărate ori, artistul şi-a afişat -kilogramele în plus pe -Litoralul românesc, iar recent a ales şi slipi roşii, parcă pentru a atrage şi mai mult atenţia. Dar nu-i plasă de “colăcei”. Ştie că are el alte calităţi care contează.

article img

Oana Lis (37 de ani) 

article img

Dacă pe plajă întâlneşti foarte multe femei cu o siluetă de manechin, iată că sunt şi persoane mai ”dodoloaţe”, care se simt bine în pielea lor, chiar dacă au mai multe kilograme în plus. Oana Lis (37 ani) se îmbărbăta mereu singură, spunând despre ea că este frumoasă şi grasă, în ciuda faptului că a încercat în mai multe rânduri să ţină dietă. A vrut să slăbească şi a încercat mai multe metode, dar nu a reuşit să “topească” surplusul, ajungând acum la 90 kg. 

Viorica din Clejani (43 de ani)

article img

Cântăreaţa şi-a afişat colăceii de plajă, fără nici o problemă. A încercat să slăbească, dar nu a reuşit, acul cântarului arătând 90 kg. Ea s-a urcat pe cântar încă de acum 3 ani, într-o emisiune tv, şi a avut un şoc când a văzut cât indică. „Să vedem cât am dat jos. Arată 90,2, aoleu”, a spus Viorica. Supărată că n-a slăbit, ea s-a urcat apoi pe un altul, convinsă că primul e stricat. „Ăsta arată 90, e mai bun”, a încercat ea să glumească. Acum cântăreşte tot atât.