La «Românii au talent» fac paradă, dar uite cum ies pe stradă!

Ultima actualizare:

    Florin Călinescu  este o apariţie şi  dincolo de micul  ecran: poartă tricou  cu emblema echipei  Liverpool, dar şi  portofel cu logo-ul  formaţiei englezeFotografii: Mihai Ionescu
Florin Călinescu este o apariţie şi dincolo de micul ecran: poartă tricou cu emblema echipei Liverpool, dar şi portofel cu logo-ul formaţiei englezeFotografii: Mihai Ionescu

Nu e uşor să stai 10-12 ore la filmări, la preselecţii, dar nici 5-6 ore în ediţiile live, îmbrăcat la patru ace, cu nasturele de la sacou închis, cu rochia pocnind pe trup sau cu tocuri de 10 cm în picioare. Dovadă că juraţii de la „Românii au talent” abia aşteaptă să se dezbrace de hainele scrobite sunt fotografiile surprinse cu ei în realitate, când cu greu îi recunoşti.

Florin Călinescu (61 de ani), regele audienţelor, arată ca scos din vitrină în fiecare vineri, în juriul emisiunii “Românii au talent”, de la PRO TV. I se reface machiajul de televiziune la fiecare pauză, barba este proaspăt rasă, iar sacourile, la dungă. În timpul liber, maestrul se îmbracă însă cum vrea şi cum are chef.


    În fiecare vineri seară,  de la 20.30, îi vezi la PRO TV  ca scoşi din cutie
În fiecare vineri seară, de la 20.30, îi vezi la PRO TV ca scoşi din cutie

Fotoreporterii Click! l-au surprins recent prin oraş, cu emblemele echipei favorite la vedere. Este vorba despre gruparea de fotbal de pe Anfield Road, Liverpool, oraş de care pe Călinescu îl leagă multe amintiri. Juratul de la PRO TV purta tricou inscripţionat cu numele stadionului, dar şi un portofel roşu, cu emblema formaţiei. Camuflat cu şapcă şi ochelari, „certat” momentan cu aparatul de ras, Călinescu demonstrează că se simte ca peştele în apă şi la TV, dar mai ales în afara lui.


    Andra combină tricourile  cu cămăşile din denim şi  arată ca o puştoaică
Andra combină tricourile cu cămăşile din denim şi arată ca o puştoaică

Cele două graţii din juriu, Andra (31 de ani) şi Mihaela Rădulescu (48 de ani), sunt îmbrăcate în fiecare ediţie după ultimul răcnet în modă: pantofi stilleto, rochii midi, pantaloni evazaţi sau bustiere sexy. Dar să nu credeţi că în viaţa de zi cu zi divele îşi păstrează stilul. Şi bine fac, căci ar fi cel puţin ciudat să le vedem la munte sau în parc cu haine de gală.


    Pantaloni de  trening şi  hanorac  cu glugă. Acest  stil o prinde  de minune  pe Mihaela  Rădulescu în  timpul liber
Pantaloni de trening şi hanorac cu glugă. Acest stil o prinde de minune pe Mihaela Rădulescu în timpul liber

Mihaela preferă pantalonii de trening şi celebrele ei fesuri, iar Andra face adesea combinaţii de tricouri cu cămăşi din denim. Recent, Mihaela ne-a arătat pe Instagram cum se relaxează în timpul liber în compania iubitului Felix Baumgartner, la o plimbare în natură, iar Andra s-a bucurat alături de fanii virtuali că a învăţat să meargă pe bicicletă, alături de fiul ei, David.


    În viaţa de zi  cu zi, Andi  Moisescu nu  poartă cămăşi  înflorate sau  colorate
În viaţa de zi cu zi, Andi Moisescu nu poartă cămăşi înflorate sau colorate

La cel de-al patrulea jurat, Andi Moisescu (45 de ani), schimbările nu sunt foarte mari, însă trebuie să remarcăm că stilul înflorat şi colorat este adoptat de jurat mai mult la serviciu decât în viaţa de zi cu zi. Pe stradă, Andi nu atrage atenţia din punct de vedere vestimentar, preferând culorile închise. 

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net