Lanț de ghinioane. Brigitte, atacată și de fostul soț, și de actualul. L-a dat pe Pastramă afară din casă

Ultima actualizare:
Ilie Năstase, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ilie Năstase, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”

După un an și jumătate de căsnicie, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au decis să se despartă definitiv din cauza comportamentului agresiv al lui Florin și a problemelor de familie. Brigitte a oferit un interviu în care a vorbit despre motivul despărțirii de soțul său și a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare.

În ultimii trei ani, pe Brigitte Pastramă (44 de ani) parcă au lovit-o ghinioanele. A divorțat cu scandal de Ilie Năstase (74 de ani), apoi a avut probleme cu fiul din prima căsnicie, Robert, care au dus-o direct la secția de Poliție, iar acum are de suferit și în mariajul cu Florin Pastramă.

În luna mai a anului trecut, Brigitte și Florin se căsătoreau și organizau o nuntă fastuoasă, după mai puțin de patru luni de relație în care nu au ezitat să își declare public iubirea. Povestea începută în emisiunea "Ferma", de la Pro Tv, i-a adus în fața ofițerului Stării Civile și în scurt timp au devenit nu doar parteneri de viață, ci și de afaceri.

Relația lor s-a aflat de mai multe ori în atenția publicului din cauza episoadelor de violență manifestate de către Florin, însă de fiecare dată Brigitte a găsit explicații pentru comportamentul avut de cel care i-a devenit soț și a decis să îi acorde o nouă șansă. De data aceasta, nu mai există cale de întoarcere, Brigitte este hotărâtă să se despartă definitiv de Florin Pastramă. Cu ochii în lacrimi, aceasta a povestit la Antena Stars prin ce trece.

Brigitte: „Florin este violent din cauza problemelor din familia lui”


    Brigitte și Florin Pastramă au făcut nuntă în 2019 și se despart după un an și jumătateFoto: Blitz
Brigitte și Florin Pastramă au făcut nuntă în 2019 și se despart după un an și jumătateFoto: Blitz

"Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău, e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie dat la Poliție chiar de familia lui. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive. Să vină la mine în casă, să le dau bani, să îi ajut și în seara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să îi iau mobilă. Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?”, a povestit Brigitte, supărată foc.

Scandalul a pornit în urmă cu trei săptămâni, însă de duminică, ea și Florin s-au separat. Bruneta i-a pus în vedere să părăsească vila din Pipera, proprietatea ei personală, iar acesta a plecat fără să spună nimic. La baza acestei decizii stau și gesturile violente. În urmă cu câteva săptămâni, au apărut imagini elocvente de violență domestică în parcarea unui supermarket din Sectorul 2 al Capitalei, după ce Brigitte a fost trântită pe jos și jignită în gura mare de către Florin.

Ilie Năstase: "Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta"

Brigitte și Florin Pastramă au făcut nuntă în 2019 și se despart după un an și jumătate
Brigitte și Florin Pastramă au făcut nuntă în 2019 și se despart după un an și jumătate

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Ilie Năstase a vorbit și despre căsnicia cu Brigitte. ”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net