Larisa Drăgulescu a intrat în depresie! Şi-a făcut-o cu mâna ei, dar acum regretă amarnic

Ultima actualizare:

Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu şi-a făcut o schimbare radicală de look. Blonda a trecut pe la salonul de înfrumuseţare şi a cerut o tunsoare specială, iar la final, rezultatul a băgat-o în depresie.

Larisa Drăgulescu le-a mărturisit prietenilor de pe contul ei de socializare că nu a luat cea mai bună decizie. Blonda a renunţat la plete şi a optat pentru o tunsoare lejeră, cu care spera probabil să atragă toate privirile. Supărată că rezultatul nu a fost cel scontat, fosta consoartă a sportivului s-a plâns amicilor. Ea s-a privit de mai multe ori în oglindă şi a constat că de fapt nu îi mai place noul ei look.

Larisa Drăgulescu
Larisa Drăgulescu

"Da ... M-am tuns !! Acum conştientizez şi ... sunt în depresie. Mă doare inimă, jur", a scris Larisa la descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe Facebook. Deşi prietenii au încercat să o scoată din starea de depresie cu multe comentarii fabuloase în care i-au transmis că este o tunsoare modernă probată şi de multe vedete de la Hollywood, Larisa pare de neconsolat. 

Larisa Drăgulescu
Larisa Drăgulescu
image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net