Larisa Iordache nu mai ascunde nimic! Face dezvăluiri după ce s-a spus că i-a „furat” iubitul lui Bernadette Szocs

Fosta gimnastă, Larisa Iordache (26 de ani), s-a retras din activitatea sportivă și acum și-a găsit liniștea în brațele unui sportiv, mai mic ca ea de vârstă, jucător de tenis de masă.

Larisa Iordache și-a găsit liniștea în brațele unui sportiv / sursa FOTO: Facebook
Larisa Iordache și-a găsit liniștea în brațele unui sportiv / sursa FOTO: Facebook

Cristian Chiriță (22 de ani) a avut, în trecut, o relație cu Bernadette Szocs, și ea, de asemenea, jucătoare de tenis de masă.

„Nu a existat niciun triunghi amoros”

După ce s-a zvonit că s-ar fi cuplat cu Cristian Chiriță în timp ce el era într-o relație cu Bernadette Szocs, Larisa Iordache a ținut să infirme această informație.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit, eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea.

Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru.

Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

„Sunt foarte liniștită”

Fosta gimnastă declară cu zâmbetul pe buze că traversează o perioadă foarte frumoasă din viața ei alături de partenerul ei.

„Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție”, a spus Larisa Iordache.

Cristian Chiriță a afirmat că simte și el aceeași liniște: „Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”.

Deși se află la început relația dintre cei doi par că se cunosc dintotdeaua. Larisa a spus în cadrul podcastului jurnalistului Romeo Chiriac, că se află într-o relație și că lasă ca lucrurile să vină de la sine.

„Suntem într-o perioadă de cunoaștere. Îmi doresc să fie ceva curat, lin, frumos, să nu ne grăbim. E un om, un bărbat fain. Face sport de performanță și e tare drăguț. Face și sport de echipă și individual“, a povestit Larisa.

„Totul a decurs natural, întâmplător și frumos din momentul în care ne-am întâlnit. Fiind singuri amândoi de ceva vremee, împăcați cu trecutul nostru și fără niciun regret, am dat curs emoțiilor dintre noi“, a mai spus sportiva într-un Instastory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net