Larisa, la divorțul de Alin Oprea: ”Nu îl recunosc pe bărbatul cu care am petrecut 23 de ani”

13 august 2020
image
Larisa Oprea este dezamăgită de felul în care s-a sfârșit mariajul ei cu Alin Oprea de la Talismanfoto: Blitz/Click!

Alin Oprea de la Talisman și Larisa au fost la notar, pentru divorț, joi, după 23 de ani de relație și 22 de ani de căsnicie. Larisa a ajuns însoțită de cei doi copii majori la notar, însă lucrurile nu au decurs așa cum se aștepta. Divorțul se va muta la tribunal, pentru că cei doi nu s-au înțeles asupra numelui de familie. ”Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață”, a declarat Larisa, în exclusivitate pentru Click!

UPDATE Răsturnare de situație în divorțul lui Alin Oprea (48 de ani) de la Talisman. Solistul nu a fost de acord să-i lase Larisei numele său după divorț, așa că cei doi vor tranșa lucrurile în fața unui judecător.

Alin și Larisa Oprea au încercat să divorțeze joi, la un notar din București. Cei doi au ajuns separat la notar, Larisa fiind însoțită de cei doi copii ai lor. În interior au stat în camere separate, fiecare dintre copii a vorbit cu Alin în prezența avocatului și notarului, apoi cei doi foști soți și-au tranșat averea adunată în cele două decenii de căsnicie.

Larisa a rămas cu copiii în imobilul pe care l-au împărțit până acum, iar Alin cu femeia care i-a distrus căsnicia. "Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta...", a declarat Larisa pentru Click! fără să facă alte comentarii. 

Citește și:

EXCLUSIV Alin Oprea de la Talisman divorțează azi la notar! Larisa a venit cu copiii de mână

Alin Oprea a refuzat să vorbească despre divorț

A fost ziua în care Melisa și Adrian și-au văzut părinții în cea mai urâtă ipostază, o zi pe care nu o vor uita niciodată și care, cu siguranță, îi va afecta psihic. Alin nu a vrut să declare nimic. "Aștept să treacă postul Sfintei Mării și voi vorbi atunci", a spus el zilele trecute pentru Click! 

Citește și:

Viciile l-au lăsat pe Alin Oprea fără căsnicie? Cine e noua femeie din viața lui

florin calinescu png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
4 adriana lima 2 jpg jpeg
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg