“Las Fierbinți”, 7 ani de la debut! Șapte lucruri inedite despre cel mai de succes serial

Ultima actualizare:

    Adrian Văncică și TOma CUzin îi interpretează pe Celentano și pe Firicel în serialul ”Las Fierbinți”foto: Pro TV
Adrian Văncică și TOma CUzin îi interpretează pe Celentano și pe Firicel în serialul ”Las Fierbinți”foto: Pro TV

1 Martie este o zi norocoasă pentru producătorii „Las Fierbinţi”, serial lansat în urmă cu șapte ani, la PRO TV. Actorii, toți numai unul și unul, plini de umor, dau culoare comediei care a detronat cam toate producțiile tv rivale. Distribuția a suferit câteva modificări, de-a lungul vremii. Unii artiști au plecat, dar au și revenit, după o scurtă pauză, semn că amuzantul scenariu dă dependență.

În 2012 se lansa primul episod al serialului „Las Fierbinţi”, produs de Dragoş Buliga şi Adrian Boncea, după un scenariu de Mimi Brănescu. Serialul se filmează de 15 sezoane. Click! vă prezintă șapte momente de neuitat.

Mihai Mărgineanu, aniversat de colegi pe scenă

Pe 25 februarie, Mihai Mărgineanu (Ardiles) a prezentat în concert la Sala Palatului coloana sonoră a serialului „Las Fierbinți” şi cel mai nou album al său, „Fum de tavernă”. Aproape 4.000 de fani au ascultat în premieră cele mai noi piese ale solistului.

Show-ul a fost deschis de artist împreună cu Ecaterina Ladin Tincă, actriţa care joacă rolul Dalidei din serial, cu „Mai ştii” şi „Foaie verde, foaie fragă”. Au urmat piese precum „Manifest”, „Ma iubește femeile” şi „Gore din Chitila”, „Când te scuturi de zăpadă”, „Jana era Croitoreasa”, şi „Nu sunt nebun”, iar unii dintre cei mai iubiţi actori din „Las Fierbinți”, printre care Mihai Bobonete (Bobiţă), Adrian Văncică (Celentano), Cuzin Toma (Firicel) şi Mihai Raiţ Dragomir (Dorel) au urcat pe scenă pentru câteva momente speciale.

Citește și:

Regizorul ”Las Fierbinți”, Dragoș Buliga: “Serialul a fost copiat în Turcia și în Slovacia”

Scenaristul serialului ”Las Fierbinți”: ”Mi-ar plăcea să fiu așa, mai nesimțit”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net