«Las Fierbinţi», înapoi la filmări după 3 luni. Cum a fost prima zi la serviciu

image
Actorii s-au bucurat să intre în „pielea” celebrelor personaje din îndrăgitul serial Pro Tv

Veste bună pentru fanii serialului de la Pro TV! S-au reluat filmările producţiei de pe 10 iunie, când toată echipa s-a reunit în orăşelul Fierbinţi, din Ialomiţa. Actorii din rolurile principale s-au bucurat de revedere şi au sărbătorit revenirea pe platourile de filmare cu câteva imagini din prima zi în care s-au întors la muncă.

După trei luni de izolare, timp în care s-au oprit filmările pentru sezonul 17 al celui mai vizionat serial de la Pro TV, iată că o parte din echipa din “Las Fierbinţi” s-a întors la muncă pentru noi episoade. Pe 10 iunie o mare parte dintre actorii din serial au început să posteze imagini din locul în care se filmează, adică din oraşul Fierbinţi.

image

Surse avizate de la Pro Tv ne-au confirmat că acest lucru este adevărat şi că au început filmările pentru un sezon următor care va fi difuzat la toamnă. Toma Cuzin (43 de ani) alias Firicel, a postat primele imagini cu Adrian Văncică (43 de ani) alias Celentano şi Mirela Oprişor (47 de ani) - Aspirina, probabil dintr-o pauză de filmare. La rândul ei, interpreta Aspirinei a publicat şi ea câteva imagini dintr-o pauză de la filmări alături de colegele ei Anca Dumitra (32 de ani) care o interpretează pe Geanina şi Ecaterina Tugulea (37 de ani, Dalida), îmbracte în personaje şi a scris sub ele “bucuria regăsirii”.

«Dalida» și-a dus colegii la cireșe

Împreună au mâncat şi cireşe într-o pauză şi toată lumea a povestit că le era dor de filmări şi revedere şi că abia aşteptau să se întoarcă să lucreze din nou, dar şi să se revadă cu colegii, cu care doar s-au auzit la telefon în ultimele luni. Şi Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă din acelaşi serial, s-a bucurat că s-au întors filmările, însă acesta este cu gândul la aniversarea de duminică, atunci când va împlini 40 de ani, ocazie cu care organizează pe Facebook o strângere de fonduri.

image

După prima zi de filmări şi reacomodare, Ecaterina Ladin şi-a invitat colegele la casa socrilor ei din Moldova pe care şi-au cumpărat-o înainte de pandemie în oraşul Fierbinţi. După ce au scăpat de hainele şi accesoriile pe care le poartă personajele lor pestriţe, interpreta Dalidei le-a arătat colegelor sale grădina şi le-a invitat la cules de cireşe, căci are mulţi cireşi în grădina casei. Fetele s-au delectat cu fructele dulci şi nu au ratat ocazia de a face fotografii cu pomii fructiferi din curtea Tincuţei. În primăvară, când s-au oprit filmările la “Las Fiebinti” din cauza Pandemiei de CoVid-19, se filma sezonul 17 al producţiei. Acum s-au reluat filmările pentru această toamnă în aceeaşi formulă, cu aceiaşi actori care joacă aceleaşi personaje. 

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Pasarela maritimă 2 FOTO mariana iancu JPG
Becuri
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda