Laura Bretan a împlinit 19 ani. Cum arată și ce surprize a lansat câștigătoarea de la Românii au talent

Ultima actualizare:

    Laura Bretan a câștigat "Românii au talent" în 2016foto: PRO TV
Laura Bretan a câștigat "Românii au talent" în 2016foto: PRO TV

Laura Bretan, câştigătoarea celui de-al şaselea sezon „Românii au talent“ şi finalistă la „America's Got Talent“, a muncit luni întregi pentru noul ei site, pentru noua afacere, dar și pentru albumul recent lansat și premiat. După toate acestea, artista și-a luat o binemeritată vacanță. Pe 7 aprilie, ea a împlinit 19 ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Tânăra cu voce de aur, care i-a cucerit pe fanii emisiunii "Românii au talent", a fost recent într-o vacanță, în Tennessee, Nashville, SUA. Acolo, Laura s-a relaxat alături de familie, a vizitat, a făcut poze și s-a bucurat de plimbări cu ATV-ul. Laura Bretan, care abia a împlinit 19 ani zilele trecute, s-a relaxat după câteva luni de muncă. Solista a finalizat primul material discografic din carieră - "World I See". Albumul conține melodii precum "Wide Awake", "Believe" sau "Dear Father". Acest album s-a vândut într-un număr record, iar pentru performanțele materialului, MediaPro Music & Universal Music România i-a acordat Discul de Aur artistei Laura Bretan.


    Laura Bretan a împlinit 19 ani pe 7 apriliefoto: Instagram
Laura Bretan a împlinit 19 ani pe 7 apriliefoto: Instagram

"Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album. Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați și creativi. Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreună", a povestit Laura Bretan.


    Laura Bretan a lansat o serie de produse care îi poartă numele și poza
Laura Bretan a lansat o serie de produse care îi poartă numele și poza

Cât costă produsele cu Laura Bretan

Tânăra și-a lansat și un site care îi poartă numele și de unde fanii pot cumpără haine, rechizite sau diverse accesorii cu numele ei sau cu fotografia ei pe ele. Click! îți spune cât costă aceste accesorii: un tricou costă 60 de lei, un hanorac 150 de lei, o jachetă 150 de lei, o șapcă 50 de lei, un caiet cu Laura Bretan pe coperta 10 lei, un bloc notes 15 lei, sacoșă cu text 20 de lei, sacoșă cu poza Laurei 30 de lei, pix plastic 10 lei, pix metalic 25 lei, un CD cu noul album Laura Bretan 50 de lei, un vynil cu Laura 150 de lei și lista poate continua.   

Citește și:

Nouă ţări se bat pe Laura Bretan, câştigătoarea «Românii au talent»

Finala "Românii au talent": Laura Bretan a câștigat marele premiu

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg