Laura Bretan, ÔÇ×presta╚Ťie de un milion de dolari!ÔÇŁ ├«n prima final─â AmericaÔÇÖs Got Talent

14 septembrie 2016
image
Laura Bretan nu s-a num─ârat printre favori╚Ťii publiculuiFoto: captur─â video Youtube

Simon Cowel, cel mai aspru jurat de la AmericaÔÇÖs Got Talent, a fost impresionat de presta╚Ťia Laurei Bretan (14 ani), care a inerpretat magistral melodia ÔÇ×O Mio Babbino CaroÔÇŁ. Emo╚Ťiile nu au trecut pentru rom├ónca noastr─â. Prima parte a finalei s-a terminat, dar urmeaz─â votul telespectatorilor, iar rezultatele vor fi anun╚Ťate miercuri sear─â (14 septembrie).

Zece finali╚Öti se lupt─â pentru marele premiu de 1 milion de dolari, ├«n al 11-lea sezon al show-ului de succes AmericaÔÇÖs Got Talent. Toat─â Rom├ónia ├«i ╚Ťine pumnii Laurei Bretan, ÔÇ×fata cu voce de ├«ngerÔÇŁ, a╚Öa cum a fost poreclit─â adolescenta. Juriul emisiunii a fost cucerit iremediabil de t├ón─âra artist─â.

,ÔÇ×Incredibil! Nu ╚Ötiu prea multe despre muzica clasic─â, dar sunt sigur c─â ceea ce avem ├«n fa╚Ť─â este o persoan─â extraordinar de talentat─âÔÇŁ, i-a spus Simon Cowel Laurei.

Cel─âlalt membru masculin al juriului de la AmericaÔÇÖs Got Talent nu s-a putut ab╚Ťine s─â nu o laude pe Laura: ÔÇ×Ai fost remarcabil─â! Perfect─â! Aceasta a fost o reprezenta╚Ťie de un milion de dolari!ÔÇŁ.

Cea care a trimis-o pe Laura Bretan din preselec╚Ťii direct ├«n semifinale, Mel B, i-a spus adolescentei c─â emo╚Ťiile ei s-au sim╚Ťit, dar c─â presta╚Ťia sa a fost oricum una extraordinar─â: ÔÇ×S-a v─âzut c─â ai avut mari emo╚Ťii ├«n aceast─â sear─â, dar ai atins perfect fiecare not─â. Ce spectacol ai f─âcut!ÔÇŁ.

ÔÇ×Ai ar─âtat ca o prin╚Ťes─â, dar ai dominat scena ca o regin─â!ÔÇŁ

Laura a ar─âtat ca o adev─ârat─â prin╚Ťes─â, iar asta a remarcat ╚Öi juriulu de la AmericaÔÇÖs Got Talent. Manechinul interna╚Ťional Heidi Klum a ╚Ťinut s─â o complimenteze pe rom├ónc─â: ÔÇ×Ai ar─âtat ca o prin╚Ťes─â, dar ai dominat scena ca o regin─â!ÔÇŁ. Laura Bretan are mari ╚Öanse s─â c├ó╚Ötige marele premiu de un milion de dolari, chiar dac─â are o concuren╚Ť─â serioas─â. Marele c├ó╚Ötig─âtor va fi anun╚Ťat ├«n a doua parte a finalei de la AmericaÔÇÖs Got Talent, miercuri sear─â (14 septembrie).

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
cub pepe png
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger (2) jpg
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (5) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg