Laura Bretan, „prestație de un milion de dolari!” în prima finală America’s Got Talent


    Laura Bretan nu s-a numărat printre favoriții publiculuiFoto: captură video Youtube
Laura Bretan nu s-a numărat printre favoriții publiculuiFoto: captură video Youtube

Simon Cowel, cel mai aspru jurat de la America’s Got Talent, a fost impresionat de prestația Laurei Bretan (14 ani), care a inerpretat magistral melodia „O Mio Babbino Caro”. Emoțiile nu au trecut pentru românca noastră. Prima parte a finalei s-a terminat, dar urmează votul telespectatorilor, iar rezultatele vor fi anunțate miercuri seară (14 septembrie).

Zece finaliști se luptă pentru marele premiu de 1 milion de dolari, în al 11-lea sezon al show-ului de succes America’s Got Talent. Toată România îi ține pumnii Laurei Bretan, „fata cu voce de înger”, așa cum a fost poreclită adolescenta. Juriul emisiunii a fost cucerit iremediabil de tânăra artistă.

,„Incredibil! Nu știu prea multe despre muzica clasică, dar sunt sigur că ceea ce avem în față este o persoană extraordinar de talentată”, i-a spus Simon Cowel Laurei.

Celălalt membru masculin al juriului de la America’s Got Talent nu s-a putut abține să nu o laude pe Laura: „Ai fost remarcabilă! Perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari!”.

Cea care a trimis-o pe Laura Bretan din preselecții direct în semifinale, Mel B, i-a spus adolescentei că emoțiile ei s-au simțit, dar că prestația sa a fost oricum una extraordinară: „S-a văzut că ai avut mari emoții în această seară, dar ai atins perfect fiecare notă. Ce spectacol ai făcut!”.

„Ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină!”

Laura a arătat ca o adevărată prințesă, iar asta a remarcat și juriulu de la America’s Got Talent. Manechinul internațional Heidi Klum a ținut să o complimenteze pe româncă: „Ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină!”. Laura Bretan are mari șanse să câștige marele premiu de un milion de dolari, chiar dacă are o concurență serioasă. Marele câștigător va fi anunțat în a doua parte a finalei de la America’s Got Talent, miercuri seară (14 septembrie).

Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg