Laura Cosoi a realizat un tablou din seminţe pentru o cauză nobilă

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi a dat startul campaniei caritabile “TabloRaw”, iniţiate de RawCocoFOTO: Arhiva personală
Laura Cosoi a dat startul campaniei caritabile “TabloRaw”, iniţiate de RawCocoFOTO: Arhiva personală

Laura Cosoi a dat startul campaniei caritabile “TabloRaw”, iniţiate de RawCoco, prima cofetărie-ceainărie raw-vegana din România, pentru promovarea alimentaţiei vii şi a donaţilor pentru cauze nobile.

Laura a fost invitată să facă un tablou din seminţe şi ingrediente naturale din care de obicei se fac tartele, prăjiturile, torturile, brioşele şi bomboanele raw-vegane.

Pentru ca iubeşte dansul şi poezia din jurul sau, Laura a ales ca tema pentru tabloul sau “sanatos” o balerina pe care a colorat-o din goji, migdale, seminte, praf de turmeric, susan si fulgi de cocos.

Tabloul va fi scos la licitaţie pe site-ul www.rawcoco.ro, iar banii se vor duce către secţia de oncologie pediatrică a Spitalului Marie Curie prin Asociaţia Beneva pentru a cumpăra catetere si aparatură medicala necesară tratării copiilor care suferă de cancer.

“Am fost incantata de invitatia Ancai Alungulesei, fondatoarea RawCoco, pentru ca mi s-a parut interesant cum ingredientele naturale si semintele de toate felurile care de obicei creeaza compozitia unui desert delicios si sanatos pot lua alt chip cu ajutorul creativitatii”, povesteşte Laura Cosoi.

Balerina colorată şi îmbrăcată de Laura în seminţe de tot felul va putea fi cumparată de pe site-ul cofetăriei pentru a ajuta o cauză pe care Laura o susţine de mult timp: “Îmi doresc să ajut cum pot copiii bolnavi de cancer care sunt atat de chinuiti si carora le lipsesc multe lucruri esentiale pentru tratamentele vitale pentru ei. Acest tablou “viu” imi doresc sa ajunga la o persoana care sa stie ca alaturi de toata aprecierea mea, va primi si satisfactia unui gest nobil urias facut pentru niste copii mult prea crunt loviti de un diagnostic inspaimantator. Sper ca balerina mea diafana in care am pus mult suflet sa ajute copiii”, spune cu speranţă Laura Cosoi.

“Misiunea RawCoco este aceea de a promova sanatatea si hrana vie. Ne dorim ca oamenii sa ajunga sa se iubeasca mai mult si sa fie constienti ca tot ce mananca, beau sau respira le influenteaza organismul si starea de bine. Se pot face lucruri delicioase si sanatoase din “bogatiile” naturii, din rodul ei, si ne dorim ca oamenii sa invete sa se bucure de ele”, spune Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco si initiatoarea campaniei caritabile “TabloRaw”.

Cei care doresc sa liciteze pentru tabloul realizat de Laura Cosoi si astfel sa contribuie la conditiile de tratament ale copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie pot scrie la office@rawcoco.ro oricand pana la finalul lunii ianuarie cand se va incheia licitatia. “Balerina” Laurei va putea fi admirata si in cofetaria-ceainaria RawCoco unde va sta pana isi va gasi noul proprietar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
image
actualitate.net
image
actualitate.net