Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui răpus de Covid: „Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot”

marius cosoi jpeg
Laura Cosoi suferă de dorul tatăluifoto: Instagram

A trecut printr-o suferinţă de nedescris! Laura Cosoi îşi plânge acum amintirile şi părintele pierdut. Tatăl Laurei Cosoi a murit pe 26 noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul suferea de diabet, iar starea lui s-a agravat într-un ritm alert. Marius Cosoi era profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi. Laura Cosoi a vorbit, în premieră, despre moartea tatălui ei, la emisiunea "La Măruță", de la Pro tv.

image
Marius Cosoi avea 70 de ani și era profesor de sportfoto: arhivă personală

„A fost o perioadă foarte grea. Nu-mi vine să cred că ni s-a întâmplat nouă. Era foarte puternic sportiv, împlinise 70 de ani, cu două luni înainte facusem botezul Verei. A fost diabetic. Eu cât am fost însărcinată eram foarte stresată cu tata, la el mi se părea că virusul poate fi fatal. El nu avea atunci în luna martie, când a început pandemia, așa de multă grijă. Întotdeauna când vorbeam la telefon cu el mă bușea plânsul pentru că mi se părea că nu înțelege cât de periculos e pentru el”, a povești actrița, cu ochii în lacrimi, la Pro TV.

"Într-o săptămână s-a stins"

Tatăl Laurei Cosoi a fost răpus de Covid în doar 10 zile, totul întâmplându-se foarte repede. „În 17 noiembrie m-a sunat să mă anunțe, așa în râs parcă, că i-a ieșit testul pozitiv. Părea asimptomatic, joi, când m-a anunțat. Îi dispăruse mirosul de miercuri și joi a primit rezultatul testului. Aici a fost șocul. Nu avea febră, avea doar o durere de cap. Era despărțit de mama, dar au luat copiii amândoi, frații mei, au avut. Luni seara l-am internat, marți era în spital la Iași, la infecțioase. L-am adus apoi la București. Dimineața am vorbit cu el și în câteva ore nu mai era bine. În spital nu ai cu cine să iei contact. Când l-am adus la București nu avea voie să mai vorbească cu noi. Când am primit telefonul că trebuie să căutăm un pat de terapie intensivă pentru el în țară, am fost în șoc. Am fost în situația disperată de a găsi un pat, am găsit unul pe secție la Matei Balș. Mai bine că nu s-a chinuit, într-o săptămână a murit. S-a stins. Nu poți să-ți iei rămas bun. Am mai apucat să mai vorbesc cu el sâmbăta seara, pe Facebook, ne-a ajutat cineva din salon cu el. A fost ultima dată. Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis: «e acum, să vedem ce va fi. E o luptă foarte mare, un război care nu știi cum se termină». E greu să-ți iei rămas bun când nu ești pregătit”, a povestit actrița, la emisiunea „La Măruță”.

În urma bărbatului în vârstă de 70 de ani au rămas doi băieți adolescenţi, care aveau nevoie de sprijinul lui mai mult că oricând şi fetele lui, care îi duc dorul. „Apoi copiii, care au rămas. Mi-a fost greu când am ajuns la Iași, că nu am putut să-mi strâng în brațe frații, că avuseseră Covid”, mai spus Laura Cosoi.

Citește și:

Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei. Vedeta, cuprinsă de nostalgie și dor: „Tati și Rita, acum doi ani”

Vedete în doliu în 2020. An de coșmar pentru Lora, Laura Cosoi și Cezar Ouatu, care își plâng mama, tatăl și fratele

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
gazoduct 3
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel