Laura Cosoi, gravidă pentru a doua oară. A dezvăluit sexul copilului

image
Laura Cosoi este gravidă pentru a doua oarăFoto Facebook

Laura Cosoi și soțul ei trăiesc cele mai frumoase clipe din viețile lor, mai ales de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit nu numai că se pregătește să aducă pe lume un copil, ci și sexul pe care îl are.

Laura Cosoi este gravidă pentru a doua oară, iar acest lucru i-a făcut foarte fericiți atât pe rudele și prietenii apropiați ai vedetei, dar și pe fanii care i-au scris sute de mesaje de felicitare. Actrița a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit, alături de alte detalii, și sexul celui de-al doilea copil al ei.

Ce sex va avea cel de-al doilea copil al Laurei Cosoi

Iată că astrele s-au unit perfect pentru familia Luarei Cosoi, iar actrița îi va oferi fiicei sale o surioară, lucru pe care cu toții și-l doreau foarte mult. Nu a stat mult pe gânduri, iar vedeta a făcut dezvăluirea pe rețelele de socializare, unde a atașat mesajului și câteva fotografii alături de soțul și fiica ei, iar în imagini se poate observa și ecografia. 

image
Luara Cosoi a dezvăluit sexul copilului

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris Laura Cosoi pe Facebook. 

image
Luara Cosoi a dezvăluit sexul copiluluiFoto Facebook

Laura Cosoi, despre lupta cu depresia

Laura Cosoi este mămica unei fetiţe în vârstă de aproape doi ani şi se bucură din plin de viaţa de familie, însă nu toate lucrurile nu au fost întotdeauna roz. Mai exact, ea a avut o perioadă în care s-a luptat cu depresia, iar acum și-a făcut curaj și a vorbit despre acest aspect.

”Nu am dormit o noapte şi o zi şi când am ajuns după-amiază în Bucureşti, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Şi nu m-a auzit sau a plecat pur şi simplu fără să-mi ia bagajul şi am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simţeam pur şi simplu că, în momentul ăla, mor. Şi că nu poţi face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună şi Matei, eu mă aruncam pe geam. De frică”, spunea Laura Cosoi, în urmă cu ceva vreme.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg