Laura Cosoi, noi dezvăluiri despre nuntă! De ce va avea două petreceri

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi este nerăbdătoare cu mai puțin de o săptămână înainte de nuntăfoto: Arhiva Personală
Laura Cosoi este nerăbdătoare cu mai puțin de o săptămână înainte de nuntăfoto: Arhiva Personală

Momentul în care Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean își vor uni destinele se apropie cu pași repezi. Vedeta simte emoțiile dinaintea marelui eveniment și simte nevoia să vorbească cât mai mult despre ceea ce urmează. Deși a mărturisit déjà că vor fi două petreceri pentru acest eveniment, până acum, Laura nu a dezvăluit motivul.

La mai puțin de o săptămână până la nuntă, Laura Cosoi face noi dezvăluiri despre marele eveniment. Aceasta a ținut să vorbească despre motivul pentru care vor exista două petreceri pentru o singură nuntă, dar a dat și detalii despre locația secretă unde se va desfășura cea de-a doua petrecere, cea din Târgu Mureș.

„Un singur eveniment, dar două petreceri. Una la Iași, acasă la mine, cealaltă la Tg. Mureș, acasă la Cosmin. În mod normal am vrut să facem o nuntă foarte mică, de maxim 60 – 70 de personae, undeva într-un loc frumos. Ne-am dat seama, însă, că sunt mulți cei care ar vrea să ne fie alături, să se bucure împreună cu noi. Varianta în care aș fi făcut o nuntă mare, de vreo 600 de personae, era departe de ceea ce mi-aș fi dorit. Eu, ca mireasă, îmi doresc să mă întâlnesc cu toți cei invitați, să apucăm să povestim, să dansăm, nu doar să ciocnim un pahar la intrare. Cum suntem amândoi din direcții diferite ale țării, ar fi fost chiar complicat să îi mobilizăm pe toți cei 600 de oameni și să-I invităm la București. Acestea fiind datele problemei, am hotărât împreună cu Cosmin să facem o singură nuntă, dar două petreceri. Primul moment important va fi la Iași, cununia religioasă, și apoi vom face o petrecere mică cu familiile și prietenii din copilărie în grădina Conacului Polizu, de care ne-am îndrăgostit pur și simplu, iar apoi mergem toți spre Tg. Mureș. Aici se va ține a doua petrecere, mult mai mare, în aer liber, într-un loc absolut deosebit, construit și amenajat special pentru evenimentul nostru”, a scris Laura pe blogul ei personal.

Chiar dacă a oferit cititorilor câteva detalii despre cea de-a doua locație, Laura a vrut să păstreze acest lucru secret, mai ales pentru că își dorește să îi surprindă pe invitați cu acest detaliu.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean își vor uni destinele în weekendul  7 – 9 august, iar evenimentul va dura trei zile și trei nopți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net