Laura Cosoi se pregăteşte de nuntă? "Cosmin e alesul"


    Laura Cosoi este o bună gospodinăFoto: Facebook
Laura Cosoi este o bună gospodinăFoto: Facebook

S-a iubit cu Smiley timp de cinci ani, iar acum are o relaţie de doi ani cu Cosmin. Însă Laura Cosoi a evitat mereu subiectul măritişului.

Blonda de 32 de ani este foarte îndrăgostită de Cosmin, dar nu pare a se grăbi spr altar. Cu toate că a declarat că nu ştie dacă se va mărita, Laura a recunoscut că iubitul ei e alesul. Când Cătălin Măruţă a vrut totuşi să scoată de la actriţă mai multe detalii privind relaţia lor, Laura a mărturist că amândoi sunt fericiţi.

"Bine, dragostea nu stă, merge. Nu ştiu când mă mărit. Nu ştiu dacă mă mărit. Funcţionează, suntem bine. E alesul. Probabil că da, deocamdată considerăm că mergem pe drumul cel bun", a spus Laura, la emisiunea "La Măruţă"-

Laura şi Cosmin
Laura şi Cosmin

Când Laura şi Smiley s-au despărţit, după cinci ani de iubire, cârcotaşii s-au grăbit să afirme că principalul motiv al rupturii a fost acela că blondina voia neapărat un copil, însă Smiley nu se simţea pregătit, vrând să mai copilărească. La scurt timp de la despărţire, actriţa şi-a refăcut viaţa alături de un tânăr afacerist, Cosmin Curticăpean.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina