Laura Lavric, eliminată din juriul emisiunii „Vedeta populară”. Cine i-a luat locul

Ultima actualizare:

    Laura Lavric
Laura Lavric

Cu un ochi râde, cu unul plânge. La nici o lună de când a apărut vestea că a câştigat procesul cu sora care a numit-o „prostituată”, Laura Lavric s-a trezit lăsată pe dinafară la serviciu. Mai exact, solista de muzică populară nu va mai fi jurat în emisiunea „Vedeta populară”, de la TVR 1, fiind înlocuită cu alţi colegi de breaslă.

Schimbări de trupe în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vedeta Populară”! Iuliana Tudor va fi în continuare prezentatoarea show-ului care revine la TVR 1 pe 29 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, însă juriul a suferit modificări. Interpretele de muzică populară Niculina Stoican și Cornelia Rednic se alătură cunoscuților jurați Elise Stan, Grigore Leșe și Mircea Dinescu, iar Constantin Enceanu şi Laura Lavric (71 de ani) nu se mai regăsesc în schema concursului. Contactată de Click!, solista nu a vrut să explice de ce nu se mai află în juriu şi a făcut o scurtă declarţie acidă: „Nu vă interesează pe dumneavostră, la revedere”!.


    Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Laura lavric şi Constantin Enceanu. Ultimii doi nu mai fac parte din emisiune
Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Laura lavric şi Constantin Enceanu. Ultimii doi nu mai fac parte din emisiune

Totuşi acest eşec poate fi uşor şters cu buretele de către solistă, căci ea a obţinut o victorie acolo unde îşi dorea cel mai tare. După aproape cinci ani petrecuţi prin tribunale, judecătorii au dat sentinţa în procesul de calomnie intentat de Laura Lavric împotriva surorii sale, Ecaterina Traian. Iată că femeia nu a fost iertată pentru jignirile sale şi trebuie să-i plătească artistei suma de 10.000 € pentru că a denigrat-o la tv. În urmă cu 5 ani, în cadrul emisiunii ”Acces direct”, de la Antena 1, Ecaterina Traian a acuzat-o pe solista de muzică populară că s-a prostituat în America pe bani, parfumuri şi bijuterii şi că a divorţat din cauza infidelităţilor ei. ”Constată că pârâta Traian Ecaterina a încălcat reclamantei dreptul la imagine, onoare, demnitate şi viaţă privată. Obligă pârâta Traian Ecaterina să plătească reclamantei suma de 10.000 euro, în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale”, se arată pe portalul instanţelor de judecată. Decizia nu este definitivă, iar Ecaterina poate face recurs într-un termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Victoria a mulţumit-o pe Laura Lavric. ”Mi-am apărat demnitatea, nu am făcut-o pentru bani. Eu voi lupta până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate”, ne-a declarat celebra folcloristă. În plus, războiul prin tribunal nu se încheie aici, deoarece cele două surori, Laura şi Ecaterina, mai au de patru ani un proces pentru averea mamei lor.


    Iuliana Tudor este prezentatoarea emisiunii
Iuliana Tudor este prezentatoarea emisiunii

Iuliana Tudor, despre noul sezon al emisiunii „Vedeta populară”

Filmările au început deja şi 45 de concurenți noi se vor alinia la startul competiției, în lupta pentru premiul de 100.000 de lei. „Nu vă faceți program în următoarele nouă săptămâni. Din 29 aprilie, ne întâlnim în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a vă prezenta câte cinci concurenți dornici să devină «Vedeta populară». Suntem la începutul unui nou sezon, în care avem concurenți și mai talentați, și mai pregătiți din punct de vedere muzical, dar și cu povești de viață care ne vor impresiona până la lacrimi. Mulți dintre ei au înțeles că muzica este drumul lor și s-au luptat să își croiască acest drum. Aproape toți concurenții sezonului 2 au studii muzicale de specialitate, sunt ambițioși, frumoși, talentați și gata să dea tot ce au mai bun în fața juriului și a publicului”, declară Iuliana Tudor.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net